+32 (0)70 23 33 13

Dubai en Abu Dhabi zijn je waarschijnlijk al wel bekend, maar ken je de Emiraten parel Ras Al Khaimah al? Het is de kleinste van de 7 emiraten die samen de Verenigde Arabische Emiraten. Het grote verschil met Dubai & Abu Dhabi? Hier zie je geen grote wolkenkrabbers of enorme shopping malls. Hier zijn het de prachtige droomstranden die de mensen heel het jaar door lokken. Maar ook de 7000 jaar oude geschiedenis en cultuur zal je zeker charmeren. Een rit van 45 minuten brengt je van de luchthaven van Dubai naar de stranden van Ras Al Khaimah. De naam Ras Al Khaimah betekent letterlijk dak van de tent dat verwijst naar de omliggende bergketen die de hoogste top van de Emiraten heeft. Van hieruit heb je een prachtig uitzicht op de omgeving, en dat zal je dan ook ontdekken in deze reis tijdens een champagne picknick.


Hotel

DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island *****

Het Double By Hilton Resort op Marjan Island staat garant voor een luxueus verblijf in een idyllisch kader. Het vijfsterren resort is gelegen in een paradijselijke baai die gevormd wordt door het schiereiland Marjan. Je kamer is een prachtige guest room (32m²) met een balkon dat je uitzicht biedt op het zwembad of de zee (mit de supplement).
Je verblijft in half pension of mits supplement in all inclusive. In het Al Marjan restaurant vind je een waaier aan live cooking stations, lokale en internationale keukens. Hier geniet je van je ontbijt, lunch en diner. Indien je voor all inclusive kiest heb je een selectie van lokale alcoholische en niet-alcoholische dranken (12-24u) inbegrepen. Naast het Al Marjan restaurant zijn er nog 9 verschillende à la carte restaurants waar je ook kan gaan eten mits supplement.

 


Excursie

Champagne picknick in de bergen

Je lokale gids komt je ’s morgens halen met een luxueuse Lincoln Navigator. Vanaf het hotel rij je gedurende een uurtje de bergen in. Daar aangekomen maak je een klein je van een wandeling tot aan een prachtig uitzichtspunt waar je picknick zal worden uitgestald. Een gourmetmaaltijd begeleid door champagne zal je worden opgediend. Terwijl je geniet van een panoramisch uitzicht op de bergen en de vallei van Ras Al Khaimah.

 
  

Vragen? Boeken? 

Neem contact op met ons Customer Service Center op 070 23 33 13 of spring even binnen in je favoriete travel shop.

  


*Algemene voorwaarden:  Onze prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en zijn exclusief dossierskosten vanaf €15 per persoon. De algemene voorwaarden zijn altijd van toepassing.

va. 749 *p.p.

Inbegrepen:

Vluchten Brussel - Dubai (h/t)

Transfers luchthaven - hotel (h/t)

4 nachten hotel half pension

Champagnepicknick in de bergenWaarom Connections kiezen?

Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
37 Travel Shops
37 shops dicht bij jou in de buurt
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!