+32 (0)70 23 33 13

PURE SAFARI & BEACH DELUXE
Heen & terug 7 nachten 2x safari

va. €2499

WAUW! Deze deal is er eentje om in te kaderen! Een 10-daagse reis die de pure en prachtige natuur van het Selous Game Reserve combineert met de exotische witte stranden van Zanzibar. Je verblijf 3 nachten in 5* op en top luxe tentenkamp in het hart van de Selous. Vandaaruit maak je safari’s per 4x4, boot en te voet! Eindigen doe je met 4-daags all-inn strandverblijf in een 5* luxeresort. Hadden we al gezegd dat je per safarivliegtuig naar je kamp vliegt? En per safarivliegtuig van de Selous naar Zanzibar gebracht wordt? Dit alles boek je voor een ongelooflijke stuntprijs van € 2499 per persoon. Rep je naar je travelshop of favoriete Mobile Agent om deze deal in te boeken!


DAG-AAN-DAG PROGRAMMA
Gebruik de knoppen onderaan om de andere dagen te bekijken

DAG 1 - 2: Dar Es Salaam

Het is zo ver. Je ultieme safari & beach belevenis gaat van start. Je vertrek in Brussel en vliegt met een tussenstop naar Dar Es Salaam. De volgende dat kom je aan in Dar Es Salaam waar je wordt opgewacht door je chauffeur. Deze brengt je naar je hotel. Nadat je bent ingecheckt kan je even bekomen van de reis en heb je de rest van de namiddag vrij.

 

DAG 1 - 2: Dar Es Salaam

Het is zo ver. Je ultieme safari & beach belevenis gaat van start. Je vertrek in Brussel en vliegt met een tussenstop naar Dar Es Salaam. De volgende dat kom je aan in Dar Es Salaam waar je wordt opgewacht door je chauffeur. Deze brengt je naar je hotel. Nadat je bent ingecheckt kan je even bekomen van de reis en heb je de rest van de namiddag vrij.

 

DAG 3: Selous Game Reserve

Vroeg in de ochtend wordt je opgehaald voor een korte transfer naar de luchthaven. Daar ga je aan boord van een klein safarivliegtuig. Een unieke en panoramische vlucht van 90 minuten brengt je naar het hart van de Selous. Daar word je opgewacht door je ranger die per 4x4 naar het tentenkamp brengt. De rit is alvast een korte opwarmer van wat te verwachten de komende dagen! In het tentenkamp kan je inchecken in je mini-paleis voor de komende 3 dagen en daarna geniet je van een heerlijke lunch. In de namiddag staat de eerste safari op het programma!

 

DAG 4 - 5: Selous Game Reserve

Gedurende deze twee dagen neem je elke dag deel aan twee safari-activiteiten per dag. Een in de voormiddag en een in de namiddag. In samenspraak met de rangers wissel je ritten per 4x4 af met bootsafari’s en wandelsafari’s. Al je maaltijden zijn ook inbegrepen. De diversiteit van de Selous en de ongelooflijke aanwezigheid van flora en fauna zal je van de ene in de andere verbazing doen vallen. De Selous wordt geroemd vanwege de hoge aantallen buffels, olifanten, wildebeesten, gnoes, nijlpaarden en leeuwen. Extra bijzonder is de aanwezigheid van de wilde honden. Geniet van de pracht en kracht van de natuur in alle rust en exclusiviteit!

 
 

DAG 6: Selous Game Reserve - Zanzibar

De voorbije dagen heb je ter land en vanop het water al prachtige safari’s beleefd. Vandaag verlaat je de Selous opnieuw per vliegtuig en geniet je van ongeloofllijke uitzichten vanuit de lucht. Terwijl je enkele laatste blikken werpt op dit natuurpark gaat je vlucht richting het tropische eiland Zanzibar. Daar aangekomen brengt een chauffeur je naar het Royal Beach Zanzibar Resort *****.

 
 

DAG 7 - 8: Zanzibar

Geniet van enkele heerlijke dagen aan het strand of het zwembad in dit ongelooflijk mooie resort. Je bent zonder zorgen dankzij de kwalitatieve all-inn formule. Graag iets actiever? Breng een bezoekje aan het gezellige Stone Town of boek een snorkelexcursie.

 
 

DAG 9: Zanzibar - Brussel

Aan alle mooie liedjes komt een eind. Je chauffeur brengt je per transfer naar de luchthaven voor je terugvlucht naar Belgë.

 
 

DAG 10: Brussel

Aankomst in Brussel.

 

Hotels waarin je verblijft

  

EXCURSIE | Selous Game Reserve

Het grootste wildgebied ter wereld ligt in Zuid-Tanzania en is het Selous Game Reserve. Met zijn 50000 km² is het vier keer zo groot als de Serengeti. Daar komt bij dat dit prachtige natuurpark een verborgen juweeltje blijft en meestal onterecht niet bezocht wordt. Nochtans vind je er alle dieren van savanne, een prachtige diversiteit aan landschapen die gebroken wordt door tal van rivieren en meren en een ongekende rust en desolaatheid vanwege het beperkte toerisme. In tegenstelling tot de safariparken van het noorden van Tanzania ga je niet alleen met de jeep op safari in de Selous. Je maakt ook bootsafari’s waar je op zoek gaat naar nijlpaarden, krokodillen, watervogels en overstekende olifanten en andere kuddes. Daarnaast ga je er hier zelfs te voet op uit! De meest intense safariervaring die er bestaat is in het spoor van de ranger de dieren van dichtbij te mogen observeren. De bekende Big five kan je hier zeker spotten. Daarnaast wordt de Selous geroemd vanwege de hoge aantallen buffels, olifanten, wildebeesten, gnoes, nijlpaarden en leeuwen. Extra bijzonder is de aanwezigheid van de wilde honden. Geniet van de pracht en kracht van de natuur in alle rust en exclusiviteit!

PRIJZEN

| || ||| ||| + i
01/06/2020 - 23/06/2020 2809 2499 2468 2299
24/06/2020 - 31/08/2020 3766 3248 3135 2956
01/09/2020 - 10/12/2020 3082 2599 2533 2399

i = 7-12 jaar, Kinderen onder 7 niet toegelaten. Kinderen tussen 7 en 12 mogen geen wandelsafari’s doen.

EXTRA INFORMATIE

Waarom Connections kiezen?

Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
37 Travel Shops
37 shops dicht bij jou in de buurt
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!