+32 (0)70 23 33 13

SKY HIGH IN NEW YORK
heen & terug 4 nachten Vessel Edge

va. €775

Pionieren, het zit ons bij Connections in het bloed. Dertig jaar geleden waren we de eerste Belgische reisorganisatie die helikoptervluchten boven New York, voor iedereen bereikbaar maakte en ook nu blijven we voorop lopen. Maart volgend jaar opent Edge de deuren, een waanzinnige 360° experience, op maar liefst 335 meter hoogte. Bij Connections hebben we de eerste kaartjes! Voel de adrenaline pompen, geniet van een prachtig zicht over New York en maak de nodige Instaproof foto’s. Je bent een waaghals of je bent het niet. Ook voor Vessel, een andere eyecatcher in The Big Apple hebben we tickets gescoord. Boek onze Sky High Deal, geniet van 6 dagen New York en pik 2 onvergetelijke topattracties mee. Deze trip vergeet je van je leven niet meer!

Hotels waaruit je kan kiezen

  

EXCURSIES

Edge Observation Deck
Dit ligt op de 100ste verdieping en 335 meter hoogte, en beloont je met een 360° uitzicht door hellende glazen panelen. De ultieme uitdaging voor wie geen hoogtevrees heeft: stap op het hoogste openlucht uitkijkplatform van het westelijk halfrond met glazen bodem! Een ticket met vaste datum en uur is inbegrepen in je Sky High pakket. Voor een ticket met vaste dag maar flexibel tijdstip betaal je € 23 extra.

Vessel
Vessel is een interactief kunstwerk in het hart van Hudson Yards met 154 kunstig, onderling verbonden trappen. Beklim de bijna 2500 individuele trappen en 80 landingen die telkens een nieuw perspectief bieden op de stad en de rivier vanuit verschillende hoogtes, hoeken en uitkijkpunten. Voorzie 30 à 45 minuten voor je bezoek. Met je inbegrepen Flex Pass ticket bezoek je Vessel op een vaste datum maar hoef je het tijdstip nog niet vast te pinnen.


  Edge Observation Deck   Vessel

EXTRA INFORMATIE | Wat is inbegrepen?

Hotel Kixby

BOEK NU
Hotel Beekman

BOEK NU

Waarom Connections kiezen?

Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
35 Travel Shops
35 shops dicht bij jou in de buurt
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!