+32 (0)70 23 33 13

SUMMER IN THE CITY
Heen & terug 5 nachten BENY walk Fietsverhuur 2u

va. €1049

Geen stad die meer bruist in de zomer dan New York. De parken lopen vol, de straten zinderen van de warmte en de sfeer en de lange, zwoele avonden zijn perfect om door te brengen op één van de vele rooftop terrassen. New York in de zomer dat is struinen door Central Park, fietsen langs de Hudson of genieten van een wandeling over de High Line. Of waarom niet The Edge of Hudson Yards ontdekken? Gloednieuw en al meteen super populair. Geniet van de vibe, duik een museum binnen ter verkoeling of laat je heerlijk gaan tijdens een shoppingtochtje. De verschillende wijken tonen zich op zijn mooist, terwijl je van het ene trendy restaurantje naar de volgende hotspot hopt. Pik één van de vele festivals en/of concerten mee, maak vrienden voor het leven en word helemaal verliefd op The Big Apple. New York doet je smelten, elke keer opnieuw...

Hotels waaruit je kan kiezen

 

 EXCURSIE | Op stap in NY met een Belg

Samen met Patrick van Rosendaal en het BE NY team organiseert Connections dagelijks stadswandelingen in New York. Patrick is een Belgische New Yorker, trendwatcher en enthousiaste gids die zijn passie voor New York graag met je deelt. Wij trakteren je op een onvergetelijke wandeling door Manhattan of Brooklyn! Kies je favoriete ‘Become a New Yorker’ wandeling.

Become a New Yorker wandeling
Come as a Traveller, go as a New Yorker brengt je langs de belangrijkste hotspots in hartje Manhattan, ideaal voor een eerste kennismaking (wo + za). From Shopster to Mobster toont je verborgen schatten van Soho en China Town (do). De From Hipster to Yuppie tour brengt je van Williamsburg, de meest trendy wijk van Brooklyn, tot het financiële mierennest Wall Street (di + vr). From Old Warehouses to New Penthouses brengt je van Meatpacking district via the High Line tot het gloednieuwe Hudson Yards (ma).Kan je niet kiezen? Boek een extra wandeling! € 50, kind (2-16) € 25.


 

EXTRA INFORMATIE

Op je fiets!
Een fietstochtje is de leukste manier om Central Park te verkennen. In je pakket hebben we 2 uur fietshuur voorzien.

Transfer
Je transfer is vooraf gereserveerd. Je wordt opgewacht met een bordje en samen met de andere Connections reizigers rechtstreeks naar je hotel gebracht. Ook voor de transfer van je hotel naar de luchthaven rijd je zonder omwegen naar je vlucht.


Wat is inbegrepen?

Package met Belvedere

BOEK NU
Package met 50 Bowery

BOEK NU

Waarom Connections kiezen?

Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
37 Travel Shops
37 shops dicht bij jou in de buurt
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!