+32 (0)70 23 33 13

CITY BREAK TOKYO
Heen & terug 5 nachten Begeleide tour 23kg bagage

va. €999

Iedereen die in Tokyo is geweest, zal je vertellen dat deze megapolis gewoonweg uniek is! 2020 is een bijzonder jaar vermits de Olympische Spelen daar deze zomer plaatsvinden, maar zelfs zonder dit grote wereldevenement is de Japanse hoofdstad zonder twijfel een van de meest opwindende steden ter wereld. We hebben het ideale pakket voor jou samengesteld: vluchten, ruimbagage om souvenirs mee terug te nemen, transfers tussen de luchthaven en je hotel, 5 overnachtingen in een 3* hotel in het centrum van de stad en natuurlijk een van onze Belgische gidsen die je een dag lang begeleidt voor een privérondleiding door de stad! GA!


Hotels waaruit je kan kiezen

 

 

Wat moet je weten over Tokyo?

 EXCURSIE | op stap met een belg

Elke dag organiseert Connections stadswandelingen in het gezelschap van Nicolas Wauters, een jonge Belg die stapelverliefd werd op Tokyo. Te voet en met de metro neemt hij je mee op ontdekking doorheen de belangrijkste wijken. Hij leert je snel en eenvoudig oriënteren en navigeren door deze hectische metropool en boeit je met duizend-en-een knepen en anekdotes over de stad en haar inwoners.


 

EXTRA INFORMATIE

Prijs per persoon, berekend op basis van twee samenreizenden. Book & Pay korting reeds opgenomen in de vanafprijs en steeds op basis van beschikbaarheid in de promotieklasse tussen 10/02 en 30/06, en tussen 01/09 en 16/12.

Waarom Connections kiezen?

Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
37 Travel Shops
37 shops dicht bij jou in de buurt
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!