+32 (0)70 23 33 13

Zoals je wellicht weet steunen we tennisster Elise Mertens al een tijdje in haar opmars naar de absolute top. Ondertussen baant ze zich een weg naar de finale op Wimbledon, maar binnenkort staat ook de US Open op het programma. Aangezien we al jaren kind aan huis zijn in New York en Elise er haar opwachting maakt, mogen we daar simpelweg niet ontbreken. De laatste week van augustus trek jij als tennisfan naar de US open, pikt er een aantal wedstrijden mee vanop je gegarandeerde zitje in het Arthur Ashe Stadium of je geniet van je vrije toegang tot de andere courts. Als klap op de vuurpijl doen we bovenop deze 2 dagen toptennis nog een Meet & Greet met Elise Mertens. Grijp je racket, vergeet je Belgische vlag niet en schreeuw Elise mee naar de volgende ronde. Wij zijn er alvast klaar voor. Game, Set, Match!


Hotels

50 Bowery ****

50 Bowery is een boutique hotel in hartje Chinatown, jawel! Dit splinternieuw hotel aan de voet van de Manhattan Bridge ligt als het ware op het kruispunt van de oudste en nu hipste wijken Soho, Lower East Side, Tribeca en Brooklyn. De metro brengt je in een wip naar alle hoeken van Manhattan of Brooklyn. Het oude Chinatown diende als inspiratie voor de inrichting, moderne toetsen weerspiegelen de evolutie naar het moderne Chinatown. De kamers baden in het licht en hebben eiken vloeren, extra grote ramen en originele kunstwerken van de dynamische New Yorkse art scene. De kroon op dit juweel is The Crown, een rooftop terrace lounge op de 21ste verdieping, garant voor een schitterend uitzicht over de skyline van Manhattan.

 


Belvedere ***

Belvedere is een schitterend familiehotel met een toplocatie op West 48th Street, in het hart van de theaterbuurt en op wandelafstand van Times Square. Je beste keuze voor een eerste bezoek aan New York. Connections is hier al drie decennia thuis en het hoeft niet te verbazen dat ook veel gasten hier zonder aarzelen opnieuw gaan logeren. De ruime kamers zijn klassiek ingericht in warme tinten en bieden een onberispelijk comfort. Elke kamer heeft een koelkast en microgolf. Onze tip: ga voor een luxueuzere Executive kamer met individuele airco en luxe badproducten. Een Superior kamer is recent heringericht in lichte kleuren. Extra troeven: gratis WiFi en dagelijks wijnuurtje (16u-17u)

 


US OPEN TENNIS PACKAGE

Dagtickets met gereserveerde plaatsen op 26 en 27 augustus
De eerste 2 dagen van de US Open zit jij op het puntje van je gereserveerde stoel in het Arther Ashe Stadium. Daar pik je de 4 wedstrijden van de eerste ronde mee. Jouw ticket voor de dagsessie geeft je toegang van 's middags tot 17u. Daarna kun je nog steeds terecht in het Louis Armstrong Stadium en het Grandstand Stadium, dit op basis van het 'first come, first served' principe. Je kan ook steeds de tennissterren bewonderen op de oefenvelden.

Meet & Greet met Elise Mertens
Boek je een US OPEN PACKAGE bij Connections, dan zal onze Belgische trots Elise Mertens je tijdens je verblijf persoonlijk begroeten!


  

Vragen? Boeken? 

Neem contact op met ons Customer Service Center op 070 23 33 13, maak een afspraak met een mobile travel agent of spring even binnen in je favoriete travel shop.

  


*Algemene voorwaarden:  *Algemene voorwaarden: Onze prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en zijn exclusief dossierskosten vanaf €15 per persoon. De algemene voorwaarden zijn altijd van toepassing.

va. 1199*p.p.


Inbegrepen:

Rechtstreekse vlucht Brussel - New York (h/t)

5 overnachtingen

2x dagticket US Open + Meet&Greet met Elise Mertens

23kg ruimbagage