+32 (0)70 23 33 13

WASHINGTON, IT’S CAPITAL
Heen & terug 4 nachten Fietsverhuur 2u

va. €699

Als je aan Washington DC denkt, flitst vaak de wereldpolitiek door je hoofd. Maar Washington DC is veel meer dan dat. Je vindt er beroemde monumenten, musea van wereldklasse en restaurants met specialiteiten uit de hele wereld! Washington DC hoeft echt in niets onder te doen voor New York, Los Angeles of San Francisco. Want, of je nu een fan bent van geschiedenis, film of gewoon een fijnproever, deze stad moet je minstens één keer in je leven beléven (was je er al, dan wil je zeker een keertje terug!). Geen struisvogelpolitiek hier dus, maar wel een stevig knap reisprogramma speciaal voor jou inclusief rechtstreekse vluchten met Brussels Airlines, 5 dagen verblijf in een trendy hotel in de binnenstad en een huurfiets waarmee je 2 uur lang een tochtje kan maken.

Hotel waarin je verblijft | Embassy Row Hotel ****

 Washington D.C. | Wat moet je weten?

Er zijn maar weinig steden die zo’n prominente rol hebben gespeeld in het heden en verleden van de USA als Washington DC. En laat ons eerlijk zijn, films en tv-soaps droegen massaal bij tot de bekendheid van deze unieke stad. Denk maar aan Martin Luther King en Forrest Gump op de trappen van het Lincoln Memorial, aan JFK en Frank Underwood in het Capitool en van president Bill Clinton tot Trump via Obama of Bush in het Witte Huis. En dat zijn maar drie van de talrijke legendarische locaties in deze hoofdstad.

Pal in het centrum is er bovendien een gigantisch stuk groen: de National Mall, 3 km lang. Hier tref je naast de 3 bovenvermelde monumenten het grootste deel van de stadsmusea aan die – ja je leest het goed - bovendien bijna allemaal gratis toegankelijk zijn. Fantastisch toch? Een van onze favorieten is het Smithsonian National Air and Space Museum dat jong en oud verbaast met zijn prachtige collectie rond lucht- en ruimtevaart inclusief de Spirit of Saint Louis of de LM-2 Lunar Module. Er is ook het natuurhistorisch museum en filmset voor de kaskraker ‘Night at the Museum’ en de nieuwste telg, het uitbundige African American Museum!


 

Excursie | 2u fietsverhuur

Leuk toch om tijdens je verblijf 2 uur lang de stad actief te verkennen vanop de trappers van je fiets. Je kiest zelf waarheen de tocht gaat. Goed om weten is dat Washington bijzonder geschikt is om je kuiten te sparen; het is relatief vlak en je pikt je fiets op minder dan 500 meter van de National Mall op waar je de hoogste concentratie aan monumenten vindt. Dat betekent niet dat je af en toe niet even van dit pad afwijkt voor een aantal prachtige hotspots.

liever een e-bike? Of iets langer onderweg? Aarzel niet om de fietshuurtijd te laten aanpassen in je favoriete travel shop, bij je mobile travel agent of het customer service center..


 

EXTRA INFORMATIE

Waarom Connections kiezen?

Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
37 Travel Shops
37 shops dicht bij jou in de buurt
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!