+32 (0)2 550 01 00

Reisexperten


Jij bent als reisexpert een van de grote troeven van Connections. Jouw expertise en ervaring zijn van grote toegevoegde waarde voor onze reizigers. Wij willen dit op onze nieuwe website de nodige aandacht geven en voor elk van jullie een aparte pagina maken. Daarom hebben we volgende informatie nodig: een mooie foto van jou ergens op reis als hoofdbeeld voor jouw pagina, enkele sfeerfoto’s van op reis, een overicht van de bestemmingen die je bezocht hebt de laatste 8 jaar en voor elke bestemming een persoonlijke reistip van jezelf voor onze reizigers over iets dat je op die bestemming gedaan of gezien moet hebben, iets over jouw passie voor reizen.


Neem aub even de tijd om dit goed te doen zodat jouw pagina een mooie invulling krijgt, vooral het overzicht van jouw expertise is belangrijk, een voorbeeld:

 • 2016 / Thailand / “Plan zeker een boottocht op de klongs in Bangkok, je leert de stad op een heel andere manier kennen”
 • 2017 / Peru / “Maak een stop in de Colca Canyon om de Andescondor te observeren terwijl hij langs de steile wanden vliegt”
 • 2018 / Bilbao / “Nog nooit zo lekker gegeten als hier, de pintxos zijn werkelijk miniatuurgerechtjes en bovendien overheerlijk”
 • 2019 / Uzbekistan / “Neem de hogesnelheidstrein tussen Tashkent en Samarkand, heel goedkoop en even snel en comfortabel dan de Thalys”
 • Waarom VOOR Connections kiezen?

  Customer Service Center
  +32 (0)2/550 01 00
  contactcenter@connections.be
  27 Travel Shops
  27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
  Mobile Travel Agents
  Wij komen naar jou toe!