Rondreizen
Australië & Nieuw-Zeeland

Australië en Nieuw-Zeeland zijn beide landen die je van sokken blazen en hoewel ze in elkaars nabijheid liggen, zijn ze toch heel verschillend.

Bij onze tegenvoeters wordt je wereld helemaal op zijn kop gezet

Door Australië kan je maandenlang reizen, de natuur van Nieuw-Zeeland is ronduit indrukwekkend en een rondreis in deze regio is dan ook een once-in-a-lifetime experience. Ga heerlijk surfen, volg het spoor van de kangoeroes of laaf je aan de gastvrijheid van de lokale bevolking. Qua natuur en cultuur kom je hier ogen en oren tekort. Trek naar de tegenvoeters laat dit continent je hart veroveren.

Bij Connections hebben we heel wat klassieke rondreizen voor je in petto, maar net zo goed werken we een rondreis op maat voor je uit.

“De combinatie van Australië en Nieuw-Zeeland? Dichter bij de hemel kom je niet.”
Kangeroo_2.jpg
Rondreizen

Australië

Australië’s koosnaam is 'Down Under'. De natuurlijke identiteit van Australië is gesmeed door 45 miljoen jaar isolatie.het lijkt wel alsof de prachtig en diverse landschappen hun weerkracht doorgaven aan wie er woont. In 1788 voerde Engeland 763 gevangenen naar Australië, dat als een gevangeniskolonie zou fungeren. In 1852 landden 370.000 mensen in Australië in de hoop er goud te vinden tijdens de goldrush. Ook vandaag bezit het land mineralen als goud, lood, ijzer, zink en mangaan. Geografisch verweg van het Westen blijft Australië op en top westers.

Rondreizen

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland bestaat uit een 600-tal eiland met twee hoofdeilanden: The North Island of or Te Ika-a-Māui (Māori) met vulkanen en subtropische bossen en het South Island of Te Waipounamu (Māori) ook bijgenaamd de "Nieuw-Zeelandse Alpen." Schapenteelt vind je er overal, je kan er de aurora australis zien op het Stewart Island in het zuiden en de stranden en rotsformaties aan de kust zijn spectaculair. De Nieuw-Zeelandse natuur is adembenemend mooi en gevarieerd.

Maori_3.jpg

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.