Tropisch nagenieten in Koh Rong

Tropisch nagenieten
in Koh Rong

vanaf 399

Uitbreiding - 5 dagen

Na een intense ontdekkingstocht in Cambodja stellen we onze reizigers graag voor om te eindigen met een paar dagen aan de zee, om bij te komen van al die intense emoties en hun batterijen op te laden voor ze terugkeren naar België.

De stranden van Cambodja, vaak minder druk dan die van naburige bestemmingen, bieden een rustige, ongerepte schoonheid. Ze stellen je in staat om een ander aspect van het land te ontdekken, ver van de drukte van de belangrijkste toeristische trekpleisters, en om de sereniteit van de kustlandschappen te waarderen.

Beachwalk Koh Rong, genesteld tussen kokospalmen, opende zijn deuren in 2021. Beachwalk Koh Rong is een lifestyle bestemming die het beste van casual strand, elegante restaurants en ontspannende muziek brengt naar het witte zand van een uitgestrekt strand op een afgelegen eiland voor de kust van Cambodja.

Een unieke selectie van eten en drinken, zorgvuldige muzikale keuzes en de natuurlijke omgeving van Koh Rong Island maken dit een bestemming om u tegen te zeggen. De natuurlijke omgeving van Koh Rong Island is de perfecte afsluiter van deze prachtige vakantie in Cambodja.

Connections biedt je een verblijf van 5 dagen/4 nachten in een recent 4-sterren hotel, in een Jungle View tweepersoonskamer, inclusief ontbijt en transfers van en naar Sihanouk Ville. Bereid je voor op een paar vrije dagen, blootsvoets op het strand of in een tuk tuk, om de baaien van het eiland te ontdekken. Zin in een kamer met zeezicht? Ook dat is mogelijk.

Intro.jpg

Highlights van deze uitbreiding

Snorkelen en duiken

Koh Rong is de thuisbasis van een aantal van de meest prachtige onderwater fauna en flora, dus snorkelen en duiken is een zeer populaire activiteit. Op Koh Rong organiseren verschillende plaatsen snorkel trips waarbij ze je meenemen naar geschikte locaties rond het eiland.

Plankton in Koh Rong

Net als een sterrenhemel is het bioluminescente plankton van Koh Rong een prachtig nachtelijk schouwspel. Hoewel dit fenomeen overvloedig aanwezig is rond de eilanden, kan het lichtgevende plankton alleen worden waargenomen op plekken waar de lichtvervuiling erg laag is.

Beach life break

Een bezoek aan Koh Rong is als een pauze in de tijd. Hier leef je als een Robinson, met je voeten in het zand en zonder horloge. Het is de ideale tussenstop na een intense puur natuur vakantie. Hier kunnen reizigers hun batterijen opladen voordat ze terugkeren naar België en het 'normale' leven.

Dag aan dag programma

Beachwalk Hotel 4*
Beachwalk Hotel 4*
Beachwalk Hotel 4*
Beachwalk Hotel 4*
Beachwalk Hotel 4*

Beachwalk Koh Rong 4*

Beachwalk Koh Rong ligt verscholen tussen de kokospalmen en opende in 2021 haar deuren op Long Set Beach. Dit 4-sterrenhotel is de ideale plek om een natuurvakantie in Cambodja af te sluiten. Het prachtige witte zandstrand en het nabijgelegen mangrovemoeras bieden geweldige wandelmogelijkheden.

De Garden View tweepersoonskamer biedt 20m² aan comfort, een privéterras van 8m², een queensize bed, WiFi, airconditioning en een badkamer met Balinese douche. Wens je liever een kamer met zeezicht? Aarzel niet om dit met je Travel Designer te bespreken

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.