Best of the West

Best of the West

vanaf 1680

Rondreis - 14 dagen

Maak je klaar voor een reis vol contrasten! Startpunt zijn de adembenemende Rocky Mountains in Banff en Jasper National Parks, een aaneenschakeling van sprankelende gletsjers en turkooisblauwe meren.

Daarna wordt het genieten van de thermale bronnen van Harrison Hot Springs. Vervolgens tijd om op ontdekking te gaan op Vancouver Island met als één van de hoogtepunten Victoria, een charmant stadje met Victoriaanse accenten en om af te sluiten ga je naar Vancouver, dé parel aan de Stille Oceaan!

Troeven:
  • Adembenemende nationale parken en de hoogste piek van de Rocky mountains

  • Victoriaanse gevels, koloniale charme, spiegelende meren, pittoreske bergpassen

  • De hoofdstad van de rodeo: Calgary

Hike_Jasper.jpg

Dag aan dag programma

Delta Downtown 4* (Standard)
Westin Hotel Calgary 4* (Superior)
International Hotel 3* (Family)
Mount Kidd Manor 3* (Standard)
Elk and Avenue Hotel 4* (Standard)
Buffalo Mountain Lodge 4* (Superior)
Hidden Ridge Resort 3* (Family)
Lobstick Lodge 3* (Standard)
The Crimson 3* (Superior)
Nancy Greene s Cahilty Lodge 3* (Standard)
Grand Hotel & CCtr 4* (Superior)
Harrison Lake Hotel 4* (Standard)
Ramada Hotel Harrison 4* (Superior)
Chateau Victoria Hotel & Suites 4* (Standard)
Inn at Laurel Point 4* (Superior)
Holiday Inn Downtown 3* (Standard)
Coast Coal Harbour Hotel by Apa 4* (Superior)

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.