Eastern Explorer Canada

Eastern Explorer Canada

vanaf 2985

Rondreis in internationaal gezelschap met Engelssprekende gids - 12 dagen

Betoverend Oost-Canada: natuur, geschiedenis & urban vibe in 12 dagen

Tijdens deze betoverende 12-daagse groepsreis ontvouwt zich het schilderachtige palet van de natuur en de rijke geschiedenis van Canada via eeuwenoude wildernisroutes. Laat je onderdompelen in de authentieke nederzettingen, bewandel de historische 'frontier' paden die ooit de levenslijnen van kolonisten waren, en omarm de bruisende energie van diverse, levendige steden.

Verwonder je over de ongeëvenaarde natuurlijke wonderen, van de majestueuze rivieren tot de uitgestrekte, rotsachtige vlaktes van het 'Canadien Shield', en natuurlijk de adembenemende Niagara Falls. Laat je verleiden door de ongerepte Canadese wildernis, met verleidelijke opties zoals het spotten van walvissen in Quebec en het maken van trektochten langs de noordelijke paden van Ontario.

Beleef de geschiedenis op de iconische King's Highway. Deze reis biedt niet alleen visuele pracht maar ook een diepgaande culturele onderdompeling in het mooiste wat Oost-Canada je te bieden heeft.

Day3N4_Algonquin_canoe.jpg

Highlights van deze rondreis

Uniek stedelijk Canadees tableau

Toronto fascineert met moderne skyline en culturele diversiteit. Quebec betovert met historische charme en Franse invloeden. Ottawa straalt als hoofdstad met musea, parken.
Montreal betekent kunst, festivals,
gastronomisch genot.

Algonquin Provincial Park

Algonquin Park staat bekend om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid, met ongerepte meren, dichte bossen en schilderachtige landschappen. Bezoekers hebben de kans om een grote variëteit aan wildlife te zien, waardoor het een paradijs is voor natuurfotografen.

Spectaculaire Niagara Falls

Dit adembenemend natuurwonder biedt majestueuze watervallen, overweldigende kracht en betoverende panorama's. Vanuit de boot en vanop de panoramische toren beleef je een onvergetelijke ervaring; dé perfecte mix van natuurlijke
pracht en opwinding.

Dag aan dag programma

Chelsea Hotel 4*
Chelsea Hotel 4*
Delta Hotel by Marriott 4*
Delta Hotel by Marriott 4*
Hotel Le Concorde 3*
Hotel Le Concorde 3*
Delta Hotel by Marriott 4*
Delta Hotel by Marriott 4*
Super 8 by Wyndham 3*
Hilton Hotel & Suites Fallsview 4*
Chelsea Hotel 4*

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.