Kenia

Wie Kenia zegt, zegt safari. Van de zwarte neushoorn in Ol Pejeta tot de boomklimmende leeuwen in Nakuru National Park, aan dieren geen gebrek in dit Oost-Afrikaanse land. De jaarlijkse migratie in de Masai Mara is sowieso een once-in-a-lifetime experience.

Kwanga Safari Experience

8 dagen - vanaf € 2329

De natuurlijke highlights van Oost-Afrika, zoals de Great Rift Valley, Kilimanjaro en de Masai Mara zijn slechts enkele van de redenen om deze prachtige regio van Afrika te bezoeken. Tijdens deze unieke reis nemen we je mee op ontdekking naar de savanne van Amboseli nationaal park in de schaduw van de majestueuze Kilimanjaro, je bewondert de prachtige landschappen van de Great Rift Valley en de flamingo’s tijdens een boottocht gevolgd door een wandeling en trekt daarna verder naar het volgende hoogtepunt, het natuurreservaat van Masai Mara.

Je verblijft steeds in met zorg geselecteerde lodges en tentenkampen, te midden van de weelderige natuur en verzamelt een indrukwekkend aantal onuitwisbare herinneringen.

31.jpg
Pinewood_Beach_Resort.jpg

Kwanga Safari & Beach Experience

12 dagen - vanaf € 2929

Tijdens deze twaalfdaagse reis combineer je de natuurlijke highlights van Oost-Afrika, zoals Amboseli, de Great Rift Valley en de Masai Mara waar je onvergetelijke safari’s maakt in een 4x4 jeep met open dak met een verblijf in een charmant boutique hotel aan het strand van Diana Beach ten zuiden van Mombasa.

Na je safari’s verblijf je aan de ongerepte oevers van de Indische Oceaan in het Pinewood Beach Resort & Spa, een stijlvol boetiekhotel met een prachtig uitzicht op de Indische Oceaan. Het meermaals bekroonde hotel biedt een schat aan faciliteiten en een persoonlijke service, de perfecte afsluiter voor een onvergetelijke reis in Kenia.

Kwanga Southern Safari & Beach Experience

12 dagen - vanaf € 4079

Deze safarispecial die Connections voor jou heeft uitgewerkt in samenwerking met zijn Belgisch-Keniaanse partner Kwanga Safaris, leidt je vanuit Nairobi naar het nationaal park van Amboseli aan de voet van de majestueuze naar de parken van Tsavo East en Tsavo West die samen het allergrootste nationaal park van Kenia vormen.

Stofrode olifanten die zich wentelen en elkaar besproeien met het water van de Galana-rivier, de palmbomen langs het water, het 300 kilomtere lange Yatta-plateau, de langste lavastroom ter wereld vormen het decor voor een onvergetelijke ervaring. Je eindigt deze prachtige reis in stijl  tijdens een vierdaags verblijf aan het strand van Diana Beach in het luxueuze Pinewood Beach Resort & Spa.

Tsavo_East_2.jpg

Een Kenia Safari Experience op maat?

In samenwerking met onze Belgisch-Keniaanse partner Kwanga Safaris hebben wij alvast verschillende programma’s voor jou uitgewerkt. Wil je deze programma’s aanpassen of heb je een heel andere route in gedachten?

Neem je graag wat extra tijd om te relaxen? Liever budget of mag het een tikkeltje meer zijn? Dan werken we voor jou een rondreis op maat uit! Wij gaan graag aan de slag met jouw wensen om tot de perfecte reis te komen.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.