Peru's avontuurlijke Studentenreis

Peru's avontuurlijke
Studentenreis

vanaf 1599

Rondreis - 22 dagen

Peru's Puma's, Piramides & Pioniers: Waanzinnig Avontuur!

Welkom bij de ultieme avontuurlijke ontdekkingsreis door Peru! Ontdek de rijke geschiedenis van de Inca's terwijl je door Cusco en Machu Picchu dwaalt. Maar deze reis biedt meer dan alleen historie. Verken de betoverende Colca Canyon, bewonder de Andes-condors en trek door de weelderige Amazone-regenwouden. Van bruisende steden tot afgelegen bergpaden en jungle-avonturen, deze reis belooft een onvergetelijke ervaring te worden vol adembenemende landschappen, culturele ontmoetingen en avontuurlijke hoogtepunten in het hart van Zuid-Amerika.

Bereid je voor op een reis vol opwinding, ontdekkingen en onvergetelijke momenten terwijl je de verborgen schatten van Peru verkent en een diepe verbinding maakt met de natuurlijke en culturele rijkdommen van dit prachtige land.

Image_Intro_Peru_Student_Machu_Picchu.jpg

Highlights van deze rondreis

Cusco: De Poort naar Inca's Erfgoed

Cusco, ooit de hoofdstad van het Inca-rijk, ademt nog steeds de oude spirit uit. Van historische
ruïnes tot levendige markten en
kosmopolitische straten, het is een cultureel en architectonisch wonder
dat elke bezoeker betovert.

Arequipa's Koloniale Pracht

Arequipa, bekend als de "Witte Stad" vanwege zijn prachtige koloniale architectuur, biedt een mix van cultuur, geschiedenis en adembenemende landschappen. Van het indrukwekkende Santa Catalina-klooster tot de betoverende vergezichten op de vulkanen.

Machu Picchu

Dit iconische heiligdom van de Inca's, betovert bezoekers met zijn mysterieuze schoonheid en historische betekenis.
Gelegen op een adembenemende locatie hoog in de Andes, biedt deze oude citadel een onvergetelijke ervaring.

Dag aan dag programma

Flying Dog Hostel B&B Lima
Posada Nueva Espana
Home hosting
Flying Dog Hostel B&B Cusco
Camp Salcantay
Camp Salcantay
Camp Salcantay
Camp Salcantay
Flying Dog Hostel B&B Cusco
Corto Maltes Amazonia
Corto Maltes Amazonia
Corto Maltes Amazonia
Flying Dog Hostel B&B Cusco

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.