Peru XL

Peru XL

vanaf 1115

Rondreis - 15 dagen

15 dagen op ontdekking in Peru zonder ook maar een ogenblik af te vragen of er hier ooit een einde komt aan de lange lijst van magische plekken. Je bent in het land van 'de Andescondor' die niet alleen de grootste vogel ter wereld is maar ook een majestueuze hoogvlieger die tot 172 km aflegt met 1 vleugelslag!

Daar ben jij deze reis getuige van. En hij is niet de enige die tot de verbeelding zal spreken. De haast bovenaardse pracht van sites zals Machu Picchu, de geheimzinnige geometrische Nazca lijnen, het machtige en hoogste bevaarbare meer ter wereld, het Titicacameer, en de prachtige Heilige Vallei van de Inca's. Geef toe, dit is een reis die van begin tot eind volgestopt zit met hoogtepunten. Om even te acclimatiseren in Lima en ook van de stad Cusco en omgeving maximaal te genieten verblijf je er verschillende dagen. Deze reis wordt op meer dan een vlak adembenemend!

Troeven:
  • Het magische Machu Picchu en de geheimzinnige Nazcalijnen

  • Een rijk koloniaal verleden weerspiegeld in de architectuur en stadssfeer

  • Qua natuur en cultuur de schatkamer van Zuid-Amerika.

Header_cuzco_lama.jpg

Dag aan dag programma

Arawi Miraflores Express 3* (Standard)
Arawi Miraflores Prime 4* (Superior)
Alegria 3* (Standard)
Casa Andina 3* (Superior)
Posada Nueva España 3* (Standard)
Maison dElise 3* (Superior)
Camino Real 3* (Standard)
Casa Andina 3* (Superior)
Guest House (Standard)
Camino Real 3* (Standard)
Casa Andina 3* (Superior)
Hotel Cusco Plaza Saphy 3* (Standard)
Andean Wings Boutique 3* (Superior)
Hotel Cusco Plaza Saphy 3* (Standard)
Andean Wings Boutique 3* (Superior)

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.