Best of Sri Lanka

Best of Sri Lanka

vanaf 1549

Rondreis - 15 dagen

Dit magisch eiland heeft alles in één. Je privéchauffeur neemt je mee naar de leukste plekjes in Sri Lanka. Starten doe je in Sigiriya dat deel uitmaakt van de Culturele Driehoek. Hier staat de leeuwenrots centraal. Daarna volgt de rotstempel van Dambulla en ontdek je per fiets door de oude hoofdstad Polannuruwa.

Je waant jezelf echt in het decor van een droom zodra je de Madulkelle Tea en Eco lodge binnenstapt; een exclusief tentenkamp temidden van het prachtige Knuckles Forest. Aan boord van beroemde blauwe lokale trein kom je in Nuwara Eliya aan dat bekend staat voor haar indrukwekkende theeplantages. Uiteraard kan je de reis door Sri lanka niet afsluiten zonder een bezoek te brengen aan het olifantenweeshuis van Udawalawa en te genieten van zon, zee & strand in het zuiden.

Troeven:
  • Bezoek aan Leeuwenrots in Sigirya, UNESCO rotstempel van Dambulla & Pollonaruwa in Culturele Driehoek

  • Logeren in Madulkele Tea en Eco Lodge, het toppunt van gastvrijheid en charme

  • Bezoek aan beroemde Temple of The Tooth in Kandy en jeepsafari in Udawalawa

Elefants_safari_in_National_Park_Udawalawe.jpg

Dag 1

Negombo

Je privéchauffeur verwelkomt je op de luchthaven en brengt je naar je hotel in Negombo. De rest van de dag ben je vrij. EEn aanrader is alvast een boottocht op de Hollandse kanalen (optioneel).

Dag 2

Negombo - Sigiriya

Dag 3

Sigiriya - Dambulla

Dag 4

Pollonaruwa

Dag 5 & 6

Knuckles Mountains

Dag 7 & 8

Knuckles Mountains - Kandy

Dag 9 & 10

Kandy - Nuwara Eliya

Dag 11

Udawalawa

Dag 12 & 15

Udawalawa - Bentota

Dag aan dag programma

Goldi Sands 3*
Fresco Water Villa 4*
Fresco Water Villa 4*
Fresco Water Villa 4*
Madulkelle tea and eco Lodge 4*
Suisse Hotel 4*
Mirage Kings Cottage 4*
Shinagawa Beach Hotel 5*

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.