Taste of Sri Lanka & The South

Taste of Sri Lanka & The South

vanaf 1138

Rondreis - 10 dagen

Tijdens deze reis combineer je de rondreis 'Taste of Sri Lanka' met de 5-daagse uitbreiding 'Discover the South'. Sommige bezoeken werden ingepland, andere zijn optioneel. Hun gemene deler: een fascinerende cultuur, prachtige natuur, een pittig culinair palet en net voldoende variatie.

In de Culturele Driehoek verken je Dambulla, Sigiriya, Pollonoruwa, Kandy en hun buitengewone erfgoedsites, zelfs het Minneriya National Park. Dankzij je persoonlijke chauffeur / gids kan dit alles in je eigen tempo. Een heerlijk persoonlijke ervaring.

In het zuiden van Sri Lanka worden spectaculaire natuurscènes gekenmerkt door heuvelachtige landschappen, de overblijfselen van een Britse kolonie en een overvloed aan flora en fauna. Een heerlijk evenwichtige aanvulling op de culturele hoogtepunten van Taste of Sri Lanka. Je kunt genieten van een treinrit door de glooiende heuvels en een bezoek brengen aan een lokale theeplantage in Nuwara Eliya. In Yala National Park onderneem je een jeepsafari op zoek naar olifanten, luipaarden en nog veel meer.

Troeven:
  • Privérondreis met Engelssprekende chauffeur/gids

  • Prachtige 4* tot 5* hotels (naargelang Standard of Superior verblijf)

  • Perfecte mix natuur - cultuur

  • Kan aanvangen met een paar dagen in Colombo of Negombo

  • Verlenging mogelijk in het zuiden of in de Malediven

Golden_Buddha_in_Dambulla.jpg

Dag 1

Colombo - Cultural Triangle

Je Engelssprekende privé-chauffeur/gids verwelkomt je op de luchthaven of haalt je op aan je hotel in Colombo (als je een starter vooraf boekte) en brengt je naar de Culturele Driehoek. Deze schatkamer is je uitvalsbasis voor de volgende dagen. Je komt er aan rond de middag. De rest van de dag plan je vrij in.

Dag 2

Sigiriya & Dambulla

Dag 3

Cultural Triangle - Pollonaruwa

Dag 4 & 5

Pollonaruwa - Kandy

Dag 6 & 7

Kandy - Nuwara Eliya

Dag 8 & 9

Nuwara Eliya - Yala

Dag 10

Kandy - Colombo

Dag aan dag programma

Saunters Paradise 4* (Standard)
Amaya Lake 5* (Superior)
Saunters Paradise 4* (Standard)
Amaya Lake 5* (Superior)
Suisse 4* (Standard)
Amaya Hills 5* (Superior)
Hill Club Hotel (Standard)
Black Pool 4*+ (Superior)
Laya Safari 4* (Standard)
Cinnamon Wild 4*+ (Superior)

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.