Classical Tanzania

Classical Tanzania

vanaf 3823

Rondreis - 7 dagen

Tanzania Revealed: Een Betoverende Expeditie van Sereniteit en Wildernis

Welkom bij het ultieme avontuur - een reis doordrenkt met ontdekking, natuurlijke pracht en onvergetelijke ontmoetingen. Bereid je voor om de betoverende wildernis van Tanzania te verkennen, waar de uitgestrekte savannes, majestueuze dieren en iconische landschappen je zullen betoveren. Van de indrukwekkende migratie in het Serengeti Nationaal Park tot de verborgen schatten van de Ngorongoro-krater en de rustieke charme van de Karatu Highlands - deze reis belooft een aaneenschakeling van adembenemende momenten.

Laat je leiden door lokale experts, geniet van luxueuze accommodaties te midden van de natuur, en omarm de magie van reizen als nooit tevoren. Dus, trek je avontuurlijke schoenen aan en maak je klaar voor een safari die je zintuigen prikkelt, je hart sneller doet kloppen en je herinneringen creëert die een leven lang meegaan. Welkom op de reis van je dromen.

Intro_Woman_on_Safari.jpg

Highlights van deze rondreis

Serengeti Nationaal Park

Een ongerept juweel van de Afrikaanse wildernis. Bekend om zijn adembenemende uitgestrekte vlaktes, dramatische migratie van wildebeesten en weelderige biodiversiteit, vormt de Serengeti een icoon van natuurlijke pracht.

Tarangire Nationaal Park

Waar de savannes worden getooid met de elegante contouren van baobabbomen en de lucht doordrongen is van een onmiskenbaar gevoel van avontuur. Dit park staat bekend om zijn overvloed aan wilde dieren en een diverse vogelpopulatie.

Ngorongoro-Krater

Betreed de majestueuze Ngorongoro-krater, een natuurlijk amfitheater van adembenemende schoonheid. Deze indrukwekkende krater, ooit een gigantische vulkaan, herbergt een ongekende verscheidenheid aan wilde dieren

Dag aan dag programma

Tumbili Lodge (Standard)
Katambuga House (Comfort)
Ang’ata Tarangire Camp (Standard)
Ndovu Camp (Comfort)
Ang’ata Serengeti Camp (Standard)
Nyumbani Collection Camp (Comfort)
Rhotia Valley Tented Lodge (Standard)
Kitela Lodge (Comfort)
Rhotia Valley Tented Lodge (Standard)
Kitela Lodge (Comfort)

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.