Cruise New England

Cruise New England

vanaf 898

Over water van New York tot de ruige kust van New England Cruise 7 dagen – 6 havens – 1 onvergetelijke reis op zee

Aan boord van de Norwegian Getaway ontdek je 7 dagen lang de charme van het noordoosten.

Van de sfeervolle boetiekjes in Bar Harbor over een adembenemende wandeling naar het schilderachtige uitzichtpunt in het beroemde Acadia National Park tot het bijwonen van een traditionele lobster bake in New England: jij beleeft het.

Verken Halifax, kijk je ogen uit en trek je langs fraaie kustwegen naar het idyllische dorpje Peggy’s Cove. In de oudste stad van Canada - St. John’s - geniet je van de skyline vanaf Signal Hill Historic Site, trek je met je kajak het water op en/of ga je op walvissafari. De zeebenen heb je ondertussen toch al!

DAY_4_Bar_Harbor_bouys_lobster_fishing_coastal.jpg

Highlights van deze cruise

Dineer onder de sterrenhemel

Avond na avond dineer jij langs de waterkant, onder de sterren, op de Norwegian Gateway. Een garantie op onvergetelijke avonden boordevol culinaire verwennerij. Geniet van de magische
momenten met de kabbelende golven als achtergrondmuziek.

Slechts 1 dag op zee

Pik heel wat hoogtepunten van Canada en New England mee, terwijl je slechts één volledige dag op zee doorbrengt. Geniet van de adembenemende kuststeden en de prachtige landschappen
die aan je voorbij trekken en wentel je in de luxe aan boord.

Alle luxe aan boord

Niet minder dan 20 eetgelegenheden, vijf waterglijbanen, heel wat entertainment en zelfs een heus sportcomplex wachten op je. Van de Broadway musical Million Dollar Quartet tot je uitleven in de fitness: aan activiteiten aan boord geen gebrek.

Dag aan dag programma

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.