+32 (0)2 550 01 00
Namibië

Namibië staat bekend om zijn indrukwekkende fauna, immense woestijn en extreme natuurverschijnselen.  

Trots op haar hoogste duinen van rood zand, grootste ondergrondse meer, grootste bevolking cheeta's, legendarische woestijnolifanten en haar op een na grootste canyon ter wereld. 

Namibië heeft een grote concentratie van rotstekeningen en wordt een wildflowertuin vol schilderachtige kleuren na de winterregens. Het enige wat ontbreekt ..ben jij.

Verzekeringen

Vertrek voldoende en volledig verzekerd op reis. Onze Protections verzekeringen bestaan in verschillende tijdelijke en jaarlijkse contracten en bieden je de beste bescherming aan de voordeligste voorwaarden.

Reizen op maat

Onze reizen kunnen worden aangepast naar eigen smaak en tempo. 
Wil je een specifiek hotel of een riad reserveren, je verblijf combineren met een mini-rondreis, dan werken wij graag een voorstel uit. Maak ons je wensen kenbaar en wij zorgen voor een persoonlijke offerte met een dag-per-dag programma. Neem contact op met onze destination experts.

Wil je in groep verblijven met je familie, vrienden of collega’s? Dat is mogelijk! Vertrouw de organisatie van je groepsreis (minimaal 10 personen) toe aan de Connections Groepsdienst. Dat kan telefonisch op +32 (0)2 550 01 65 of door een mailtje naar groups@connections.be. Wij bezorgen jou zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte.

Reisdocumenten

  • Reizigers met de Belgische nationaliteit (baby's en kinderen inclusief) hebben een digitaal leesbaar paspoort nodig, met min. 2 lege pagina’s, dat geldig is tot minimaal 6 maanden na terugkeer geldig zijn. 

  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit en/of met een buitenlands paspoort worden verzocht dit spontaan te melden aan de Connections reisconsulent(e) en dienen contact op te nemen met hun respectievelijke ambassade(s) of consulaat (aten) voor het verkrijgen van actuele informatie inzake de vereiste reisdocumenten.


 

 

 

Gezondheid

Geen verplichte inentingen voor Namibië. De meest recent aangepaste informatie vind je op http://www.itg.be

Tijdzone

Geen tijdsverschil (zomer), + 1u (winter)

Valuta

Munteenheid

Namibian Dollar (NAD) is gelijkwaardig aan de Zuid-Afrikaanse Rand; 100 NAD/ZAR = 6.27 EUR & 1 EUR = 15,90 NAD (15/12/2017). 

Beide munteenheden worden aanvaard. 

Betalingswijze

De handigste manier van betalen in Namibië is met de kredietkaart of in Zuid- Afrikaanse Rand. Je kredietkaart is ook verplicht voor de huurwagen. 

Klimaat

Gemiddelde temperaturen (in °C):

Destination J F M A M J J A S O N D
Windhoek 28 27 26 25 22 20 20 22 26 27 29 30

 

Hoogtepunten

27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!
Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
Vraag een offerte
Jouw reis op maat.
Maak een afspraak online
Wanneer het jou uitkomt!