+32 (0)70 23 33 13
  • Menjangan Island

Dynasty tentencamp is een volwaardig resort inclusief vele faciliteiten zoals een beach club, een spa en een watersportcentrum. Dus als je verkocht bent aan het idee om in een luxueuze tent te verblijven op Bali en je je dagen graag vult met activiteiten, dan is dit je ding. De prachtige omgeving, de nabijheid van het Menjangan eiland en de luxueuze tenten zorgen voor een onvergetelijke glamping belevenis op Bali.

Individueel

Dag 1 - Zuid-Bali / luchthaven - Menjangan

Je gids wacht je op aan de luchthaven of de receptie van je hotel in Zuid-Bali voor je transfer naar noordwest Bali.De tocht doorheen het Balinese binnenland brengt je langs rijstvelden en kleine dorpjes. Als je van Java komt, dan ga je meteen na de overzetboot rechtstreeks naar het resort dat op slechts 15 minuten van de haven ligt.
Je checkt in en kan beginnen genieten. Neem een duik in het zwembad, maak een korte wandeling op het strand of drink een cocktail op je privéterras of in de beach club. Je eerste avond geniet je van een heerlijk inbegrepen diner in het resort.

Glamping Hotel:  Menjangan Dynasty Resort (Breakfast)
Categorie:

Dag 2 - Menjangan Dynasty Resort

Ontbijt. Vandaag ga je op inbegrepen excursie: snorkelen rond het befaamde Menjangan eiland. De adembenemende boottocht met de vulkaankegels van Java op de achtergrond is al een must op zich. De zichtbaarheid onderwater is fenomenaal en de variatie aan koraal en vissen zal je verbazen. Het eiland zelf staat ook bekend voor zijn populatie herten die regelmatig de oversteek wagen naar Bali.

Glamping Hotel:  Menjangan Dynasty Resort (Breakfast)
Categorie:

Dag 3 - The Giri - Zuid-Bali

Na je ontbijt heb je de voormiddag vrij. Misschien wil je de sites van Menjangan al duikend ontdekken? In het duikcentrum kan je terecht voor een initiatie duiken. Of zin om te kajakken of padleboarden in de baai en omliggende zee? Doe je het liever wat kalmer aan? De Pasir Putih spa biedt heerlijke massages en lichaamsbehandelingen.
In de loop van de namiddag haalt je gids je op voor de transfer naar de luchthaven of je volgende hotel in Zuid-Bali.

Reisdocumenten

  • Reizigers met de Belgische nationaliteit (ook baby’s en kinderen) hebben een digitaal leesbaar paspoort nodig, met min. 2 lege pagina's, dat minstens 6 maanden geldig is bij aankomst. Geen visum voor toeristisch en niet verlengbaar verblijf van maximaal 30 dagen mits inreis en uitreis via een van volgende internationale lucht- of zeehavens: Soekarno Hatta-Jakarta, Ngurah Rai International Airport-Bali, Kualanamu International Airport-Medan, Juanda International Airport-Surabaya, Hang Nadm International Airport-Batam, Sri Bintan Pura Seaport-Tanjung Pinang, Batam Center Seaport-Batam, Sekupang Seaport-Batam, Tanjung Uban Seaport-Tanjuung Uban. Raadpleeg de meest recente reisinformatie en up-todate reisadviezen op http://embassyofindonesia.eu.

  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit en/of met een buitenlands paspoort worden verzocht dit spontaan te melden aan de Connections reisconsulent(e) en dienen contact op te nemen met hun respectievelijke ambassade of consulaat voor het verkrijgen van actuele informatie inzake de vereiste reisdocumenten.

Verzekeringen

Vertrek voldoende en volledig verzekerd op reis. Onze Protections verzekeringen bestaan in verschillende tijdelijke en jaarlijkse contracten en bieden je de beste bescherming aan de voordeligste voorwaarden.

Reizen op maat

Onze reizen kunnen worden aangepast naar eigen smaak en tempo. 
Wil je een specifiek hotel of een riad reserveren, je verblijf combineren met een mini-rondreis, dan werken wij graag een voorstel uit. Maak ons je wensen kenbaar en wij zorgen voor een persoonlijke offerte met een dag-per-dag programma. Neem contact op met onze destination experts.

Wil je in groep verblijven met je familie, vrienden of collega’s? Dat is mogelijk! Vertrouw de organisatie van je groepsreis (minimaal 10 personen) toe aan de Connections Groepsdienst. Dat kan telefonisch op +32 (0)2 550 01 65 of door een mailtje naar groups@connections.be. Wij bezorgen jou zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte.

Gezondheid

Geen verplichte inentingen. De meest volledige en up-to-date informatie vind je op http://www.itg.be.

Tijdzone

  • Java: + 6u (winter), + 5u (zomer). 

  • Bali, Lombok en Sulawesi +7u (winter), +6u (zomer).

Valuta

Munteenheid

Indonesische roepia; 1000 IDR = 0,064 EUR & 1 EUR = 15.557 IDR (11 DEC 2019)Betalingswijze

Voorzie euro’s. Kredietkaarten worden op de meeste plaatsen aanvaard en ATM’s zijn goed verspreid.

Fooien

Het geven van fooien is in Indonesië gebruikelijk en voor veel mensen een belangrijk deel van het inkomen. Het gaat telkens om kleine bedragen. Voor je chauffeur of gids voorzie je op het einde van de reis ongeveer €3 /pers./dag, volgens appreciatie aan te passen.

Klimaat

Oost-Java, Bali, Lombok en Sulawesi hebben een tropisch moessonklimaat. Tijdens het regenseizoen van oktober tot april valt er elke dag een bui, meestal van korte duur.

Gemiddelde temperaturen (in °C):

Bestemming J F M A M J J A S O N D
Jogjakarta 25 25 25 25 26 25 24 25 25 26 26 25
Bali 27 28 28 28 27 26 26 26 27 27 28 28
Lombok 25 26 26 26 26 25 24 25 25 26 27 26
Makassar 26 26 26 26 26 26 26 26 27 27 26 25

 

Wat is inbegrepen?

  • 2 nachten in een luxueuse tent met ontbijt
  • Transfers met privéwagen met chauffeur
  • Bezoek aan Bedugul (Pura Ulan Danu tempel en markt) & Munduk (watervallen en rijstvelden) tijdens de h/t transfers met Franssprekende of Engelssprekende gids (naargelang beschikbaarheid, inkom inbegrepen
  • Een avondmaal
  • Snorkeltrip per boot naar Menjangan Island 

Niet inbegrepen

Je internationale vluchten, fooien, optionele excursies, maaltijden en drank en persoonlijke uitgaven en eventueel kerstgale of nieuwjaarsgalatoeslagen. Deze supplementen zullen je worden meegedeeld bij reservering.

Moet je weten

Je verblijf:

Elke Beach Tent heeft een eigen toilet en douche en is hermetisch afgesloten om te voorkomen dat insecten je nachtrust zouden verstoren. Je tent is stijlvol ingericht en biedt alle comfort zoals in een hotelkamer. Op je ruime privéterras met ligstoelen geniet je van een ongelooflijk zicht op de baai en het nationaal park.

Idul Fitri is het Indonesische Suikerfeest en valt in 2021 op 13 mei. Rond deze datum wordt er veel gereisd en moet je rekening houden met langere reistijden wegens dit drukke verkeer en langere wachttijden aan de ferry van Java naar Bali.

Standard Prijs per persoon


TRDPS042/One bedroom villa va + € 88 pppn op basis van een 2-persoonskamer


27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!
Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
Vraag een offerte
Jouw reis op maat.
Maak een afspraak online
Wanneer het jou uitkomt!