+32 (0)70 23 33 13
 • Bali
 • Lembongan

Droom je ervan om enkele romantische nachten door te brengen in een hut op een wit koraalstrand op een Bounty-eilandje? Verblijf op het tropisch eilandje Lembongan in een typische strandhut op palen!
Dit eilandje ligt even ten zuidoosten van Bali. De zeewierteelt vormt hier de voornaamste bron van inkomsten, aangevuld door het toerisme. Nadat de dagtoeristen vertrokken zijn geniet jij nog extra van je avond en ochtend op dit paradijs.
Benieuwd hoe je logement eruit ziet? Neem snel een kijkje via de blauwe tab  'Praktische info' bovenaan de route en klik op Hotels & Maaltijden. Je wordt vast aangenaam verrast!

Individueel

Dag 1 - Bali - Nusa Lembongan

’s Ochtends word je aan je hotel opgehaald voor je transfer naar het haventje waar de catamaran naar Lembongan vertrekt. Je verblijft in een Garden Lumbung nabij het strand, geïnspireerd op traditionele rijstschuren en comfortabel ingericht met een groot bed, airco, een veranda met ligbed en eigen badkamer. Een lekkere BBQ lunch is inbegrepen.

Op het eilandje kan je naar hartenlust snorkelen, kayakken op het rif of... heerlijk nietsdoen. Een restaurantje is aanwezig voor het avondeten en ontbijt.


Standard Hotel:  Hai Tide Beach Resort Garden Lumbung Hut (Continental Breakfast)
Categorie:
Superior Hotel:  Hai Tide Beach Resort 2-Bedroom Pool Villa (Continental Breakfast)
Categorie:

Dag 2 - Lembongan - Bali

De volgende dag is het een en al luieren aan het strand, snorkelen, duiken, surfen of... In de late namiddag reis je naar Bali met de catamaran. Je transfer naar je hotel staat klaar. Zin om je verblijf in het paradijs wat te verlengen? Boek een (paar) extra nacht(en)! 

Hotel & maaltijden

HAI TIDE BEACH RESORT

1. GRONDPLAN2. LOGIES

GARDEN LUMBUNG


Geïnspireerd op traditionele rijstschuren en comfortabel ingericht met groot bed, airco, veranda met ligbed en eigen badkamer. Mits supplement verblijf je op het strand in een Absolute Beach front Lumbung.


2-BEDROOM VILLA

Twee slaapkamers met airconditioning, een met kingsize bed en een eigen badkamer (buitendouche, wastafel, toilet), een met 2 eenpersoonsbedden en een eigen badkamer (buitendouche, wastafel, toilet), klamboe over bedden, privézwembad , royale lounge in de open lucht, kitchenette met koelkast en eettafel.


3. MAALTIJDEN

Een lekkere BBQ lunch is inbegrepen. Er is ook een restaurantje aanwezig voor het avondeten en ontbijt.

Reisdocumenten

 • Reizigers met de Belgische nationaliteit (ook baby’s en kinderen) hebben een digitaal leesbaar paspoort nodig, met min. 2 lege pagina's, dat minstens 6 maanden geldig is bij aankomst. Geen visum voor toeristisch en niet verlengbaar verblijf van maximaal 30 dagen mits inreis en uitreis via een van volgende internationale lucht- of zeehavens: Soekarno Hatta-Jakarta, Ngurah Rai International Airport-Bali, Kualanamu International Airport-Medan, Juanda International Airport-Surabaya, Hang Nadm International Airport-Batam, Sri Bintan Pura Seaport-Tanjung Pinang, Batam Center Seaport-Batam, Sekupang Seaport-Batam, Tanjung Uban Seaport-Tanjuung Uban. Raadpleeg de meest recente reisinformatie en up-todate reisadviezen op http://embassyofindonesia.eu.

 • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit en/of met een buitenlands paspoort worden verzocht dit spontaan te melden aan de Connections reisconsulent(e) en dienen contact op te nemen met hun respectievelijke ambassade of consulaat voor het verkrijgen van actuele informatie inzake de vereiste reisdocumenten.

Verzekeringen

Vertrek voldoende en volledig verzekerd op reis. Onze Protections verzekeringen bestaan in verschillende tijdelijke en jaarlijkse contracten en bieden je de beste bescherming aan de voordeligste voorwaarden.

Reizen op maat

Onze reizen kunnen worden aangepast naar eigen smaak en tempo. 
Wil je een specifiek hotel of een riad reserveren, je verblijf combineren met een mini-rondreis, dan werken wij graag een voorstel uit. Maak ons je wensen kenbaar en wij zorgen voor een persoonlijke offerte met een dag-per-dag programma. Neem contact op met onze destination experts.

Wil je in groep verblijven met je familie, vrienden of collega’s? Dat is mogelijk! Vertrouw de organisatie van je groepsreis (minimaal 10 personen) toe aan de Connections Groepsdienst. Dat kan telefonisch op +32 (0)2 550 01 65 of door een mailtje naar groups@connections.be. Wij bezorgen jou zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte.

Gezondheid

Geen verplichte inentingen. De meest volledige en up-to-date informatie vind je op http://www.itg.be.

Tijdzone

 • Java: + 6u (winter), + 5u (zomer). 

 • Bali, Lombok en Sulawesi +7u (winter), +6u (zomer).

Valuta

Munteenheid

Indonesische roepia; 1000 IDR = 0,064 EUR & 1 EUR = 15.557 IDR (11 DEC 2019)Betalingswijze

Voorzie euro’s. Kredietkaarten worden op de meeste plaatsen aanvaard en ATM’s zijn goed verspreid.

Fooien

Het geven van fooien is in Indonesië gebruikelijk en voor veel mensen een belangrijk deel van het inkomen. Het gaat telkens om kleine bedragen. Voor je chauffeur of gids voorzie je op het einde van de reis ongeveer €3 /pers./dag, volgens appreciatie aan te passen.

Klimaat

Oost-Java, Bali, Lombok en Sulawesi hebben een tropisch moessonklimaat. Tijdens het regenseizoen van oktober tot april valt er elke dag een bui, meestal van korte duur.

Gemiddelde temperaturen (in °C):

Bestemming J F M A M J J A S O N D
Jogjakarta 25 25 25 25 26 25 24 25 25 26 26 25
Bali 27 28 28 28 27 26 26 26 27 27 28 28
Lombok 25 26 26 26 26 25 24 25 25 26 27 26
Makassar 26 26 26 26 26 26 26 26 27 27 26 25

 

Wat is inbegrepen?

 • 1 overnachting met ontbijt en BBQ lunch
 • Transfers h/t met Beach Club Cruise van Zuid-Bali naar Lembongan
 • Transfers h/t SIC van je hotel in Zuid-Bali naar de haven

Niet inbegrepen

 • Mogelijkheid tot upgrade naar een Beach Front Lumbung +€13/p.p./p.n.
 • Je internationale vluchten, fooien, optionele excursies, maaltijden en drank en persoonlijke uitgaven en eventueel kerstgale of nieuwjaarsgalatoeslagen. Deze supplementen zullen je worden meegedeeld bij reservering.

Moet je weten

Idul Fitri is het Indonesische Suikerfeest en valt in 2021 op 13 mei. Rond deze datum wordt er veel gereisd en moet je rekening houden met langere reistijden wegens dit drukke verkeer en langere wachttijden aan de ferry van Java naar Bali.

Garden Lumbung Prijs per persoon


TRDPS006/Extra dag SGL: +€152, DBL +€76


2 bedroom Pool Villa Prijs per persoon


TRDPS006/Tot 2 kinderen (-12) verblijven gratis op een extra bed bij volledige bezetting van de villa. Extra dag TPL: +€115 p.p., QUAD +€86 p.p.


27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!
Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
Vraag een offerte
Jouw reis op maat.
Maak een afspraak online
Wanneer het jou uitkomt!