+32 (0)70 23 33 13
  • Phuket, Krabi, Surat Thani, Khao Lak, Koh Samui
  • Phang Nga
  • Khao Sok
  • Phuket, Krabi, Surat Thani, Khao Lak, Koh Samui

De exclusieve lodge Elephant Hills put zijn inspiratie bij de Afrikaanse safari lodges en nodigt je uit voor een avontuur in de tropische, Thaise jungle. Om je verblijf temidden van de ongerepte natuur ten volle te beleven, verblijf je in luxueuze tenten voorzien van alle comfort. Doel van je verblijf is de verkenning van het Khao Sok National Park. Met zijn kenmerkende vegetatie, endemische dieren, meren en watervallen, is deze 100% groene bestemming een van Thailands jongste troeven.

Individueel

Dag 1 - Phuket, Krabi, Surat Thani - Phang Nga - Khao Sok. (L - D)

Vanuit Phuket, Krabi of Surat Thani reis je naar Phang Nga. Je doorkruist kleine landelijke dorpjes langs rubberplantages en palmbomen en komt iets voor de middag aan in het tentenkamp. Je lunch staat klaar. Dan vertrek je naar het olifantenkamp waar je alles verneemt over deze mastodonten en de projecten van de stichting. Je bereidt de maaltijd voor de olifanten, geeft ze te eten en ook een wasbeurt. Een unieke ervaring. Hierna vaar je met de kano de Sokrivier af. Je navigeert door de jungle, langs karstbergen en kliffen die bedekt zijn met tropische vegetatie. Met wat geluk krijg je reptielen en neushoornvogels te zien. Avondmaal geniet je in de lodge.

Hotel:  Elephant Hills Luxury Tented Camp (Continental Breakfast)
Categorie:

Dag 2 - Khao Sok (B - L - D)

Met het geluid van fluitende vogels en kreten van gibbons word je wakker. Na het ontbijt vertrek je richting de lokale markt van het dropje Takhun. Een ontdekking van het landelijke, lokale leven. Vervolgens stap je over in een longtail boot voor een tocht die je niet snel zal vergeten. Je navigeert tussen de karstbergen en rotsen van het Cheow Larn meer. Het landschap doet denken aan de Halong baai van Vietnam. Je meert aan bij het Rainforest Camp van de lodge waar je van de lunch geniet. Vervolgens ben je vrij in de namiddag om te genieten van een duik in het meer of om erop uit te trekken met een kano. Rondom het kamp kan je gibbons, vogels, tapirs en zelfs beren spotten. In de late namiddag keer je terug naar het tentenmap. Avondmaal en overnachting in de lodge.

Hotel:  Elephant Hills Luxury Tented Camp (Continental Breakfast)
Categorie:

Dag 3 - Khao Sok - Phuket, Krabi, Surat Thani (B - L)

Na het ontbijt, trek je erop uit en kom je oog in oog te staan met de natuur. Vandaag verken je de jungle te voet. Je ontdekt een grote verscheidenheid aan planten, exotische bomen, orchideeën en bamboe. Je  hoort vele dieren zoals gibbons en makaken. Als de tijd het toelaat, wordt de lunch op traditionele wijze bereid en geserveerd in het bos. In de namiddag keer je terug naar Elephant Hills. Transfer naar Phuket, Krabi of Surat Thani.rveerd in het bos. In de namiddag keer je terug naar Elephant Hills. Transfer naar Phuket, Krabi of Surat Thani.

Reisdocumenten

  • Reizigers met de Belgische nationaliteit ( baby’s en kinderen inclusief) hebben een digitaal leesbaar paspoort nodig, met min. 2 lege pagina's, dat minstens 6 maanden geldig is bij je terugreis. Bij aankomst in Thailand krijg je een gratis visum voor max.30 dagen.

  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit en/of met een buitenlands paspoort worden verzocht dit spontaan te melden aan de Connections reisconsulent(e) en dienen contact op te nemen met hun respectievelijke ambassade of consulaat voor het verkrijgen van actuele informatie inzake de vereiste reisdocumenten.

Verzekeringen

Vertrek voldoende en volledig verzekerd op reis. Onze Protections verzekeringen bestaan in verschillende tijdelijke en jaarlijkse contracten en bieden je de beste bescherming aan de voordeligste voorwaarden.

Reizen op maat

Onze reizen kunnen worden aangepast naar eigen smaak en tempo. 
Wil je een specifiek hotel of een riad reserveren, je verblijf combineren met een mini-rondreis, dan werken wij graag een voorstel uit. Maak ons je wensen kenbaar en wij zorgen voor een persoonlijke offerte met een dag-per-dag programma. Neem contact op met onze destination experts.

Wil je in groep verblijven met je familie, vrienden of collega’s? Dat is mogelijk! Vertrouw de organisatie van je groepsreis (minimaal 10 personen) toe aan de Connections Groepsdienst. Dat kan telefonisch op +32 (0)2 550 01 65 of door een mailtje naar groups@connections.be. Wij bezorgen jou zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte.

Gezondheid

Geen verplichte inentingen. De meest volledige en up-to-date informatie vind je op http://www.itg.be

Tijdzone

+6u (winter) en +5u (zomer)

Valuta

Munteenheid

Thaise Baht; 100 THB = 2,86 EUR and 1 EUR = 35 THB (01/05/2020)

Betalingswijze

Op de meeste plaatsen kan je euro’s wisselen en worden kredietkaarten aanvaard. Je vindt ook overal bankautomaten.

Klimaat

Thailand heeft een tropisch klimaat dat beïnvloed wordt door moessonwinde. Je kan het land gedurende het hele jaar bereizen. Op het vasteland strekt het regenseizoen zich uit van mei tot oktober. Dan is het warmer en krijg je, meestal op het einde van de dag, hevige maar korte regenbuien. Op het eiland Koh Samui loopt het regenseizoen van november tot januari. In de winter kan het in het noorden ’s nachts fris zijn.

Gemiddelde temperaturen (in °C):

Bestemming J F M A M J J A S O N D
Chiang Mai 28 31 34 36 33 32 31 31 31 31 29 27
Bangkok 31 32 33 34 33 32 32 32 31 31 31 30
Phuket 31 32 32 32 31 30 30 30 29 30 30 30
Koh Samui 30 31 33 33 32 32 31 31 31 30 28 28
Siem Reap 31 32 33 34 33 32 31 31 30 30 30 30
L.Prabang 27 31 33 34 33 32 31 31 30 30 30 30

 

Wat is inbegrepen?

  • Transfers vanuit Phuket, Krabi, Surat Thai Khao Lak en Koh Samui
  • 2 nachten in een luxury tent in Elephant Hills luxury tented camp
  • Alle activiteiten en maaltijden voorzien in het programma

Niet inbegrepen

Fooien, dranken, en persoonlijke uitgaven

Moet je weten

ELEPHANT HILLS LUXURY TENTED CAMP
Temidden van het Thaise regenwoud vormen 40 luxueuze tenten het exclusieve tentenkamp. Elke tent heeft een eigen badkamer met toilet en douche en is hermetisch afgesloten om te voorkomen dat insecten je nachtrust komen verstoren.
Je tent is stijlvol ingericht met handgemaakt meubilair en biedt alle comfort dat je in een hotelkamer zou vinden. Er is een ventilator en een waterketel. In het tentenkamp is er een restaurant en een bar met een prachtig zicht op de wijde natuur. Je kan een verfrissende duik nemen in het zwembad.

De vermelde inbegrepen transfers zijn op basis van vaste vertrektijden in de luchthaven/treinstations. indien je later aankomt, betaal j een supplement voor een privétransfer. Meer info bij je Connections travel consulent.

Charme Prijs per persoon


TRHKT001


27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!
Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
Vraag een offerte
Jouw reis op maat.
Maak een afspraak online
Wanneer het jou uitkomt!