+32 (0)70 23 33 13
  • Chiang Mai
  • Lisu Lodge
  • Chiang Mai

Hou je ervan om de ongerepte natuur op een actieve manier te beleven? Wil je op een respectvolle en pure wijze bergvolkeren ontmoeten? Dan is deze experience ideaal voor jou! In samenwerking met de Lisu Lodge, mede beheerd door de etnische Lisu minderheid, bieden we je dit originele programma. Je fietst door het platteland, bezoekt een thee plantage,  je daalt een rivier af op een vlot, je ontmoet talrijke bergstammen en verblijft in Lisu dorp.

Individueel

Dag 1 - Chiang Mai > Lisu Lodge (L-D)

Vanuit Chiang Mai trek je in noordelijke richting. Na een uurtje rijden kom je aan bij de Lisu Lodge. Je krijgt een korte briefing over het verloop van de dag en springt vervolgens op de fiets richting Araksa Tea Garden. Daar ontdek je de schoonheid van de weelderige theetuinen en leer je alles over het theeteeltproces. Nadat je volledig werd ondergedompeld in de magische wereld van thee, is het tijd voor een Thaise lunch. Daarna vertrek je met de fiets naar de rivier voor 45-minuten rafting richting een traditioneel dorp. Na het bezoek aan het dorp en de dorpelingen, brengen we je terug naar de Lisu Lodge. Voor het vondmaal en de voorstelling van traditionele Lisu dans, heb je nog tijd voor een korte verkenning van de omgeving. 

Hotel:  Lisu Lodge
Categorie:

Dag 2 - Lisu Lodge > Chiang Mai (B)

Ontwaak in alle rust met de geluiden van de jungle op de achtergrond. Je geniet van een lekker, biologisch ontbijt vanop het terras van je eigen lodge. Na check-out word je teruggebracht naar Chiang Mai. 

Reisdocumenten

  • Reizigers met de Belgische nationaliteit ( baby’s en kinderen inclusief) hebben een digitaal leesbaar paspoort nodig, met min. 2 lege pagina's, dat minstens 6 maanden geldig is bij je terugreis. Bij aankomst in Thailand krijg je een gratis visum voor max.30 dagen.

  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit en/of met een buitenlands paspoort worden verzocht dit spontaan te melden aan de Connections reisconsulent(e) en dienen contact op te nemen met hun respectievelijke ambassade of consulaat voor het verkrijgen van actuele informatie inzake de vereiste reisdocumenten.

Verzekeringen

Vertrek voldoende en volledig verzekerd op reis. Onze Protections verzekeringen bestaan in verschillende tijdelijke en jaarlijkse contracten en bieden je de beste bescherming aan de voordeligste voorwaarden.

Reizen op maat

Onze reizen kunnen worden aangepast naar eigen smaak en tempo. 
Wil je een specifiek hotel of een riad reserveren, je verblijf combineren met een mini-rondreis, dan werken wij graag een voorstel uit. Maak ons je wensen kenbaar en wij zorgen voor een persoonlijke offerte met een dag-per-dag programma. Neem contact op met onze destination experts.

Wil je in groep verblijven met je familie, vrienden of collega’s? Dat is mogelijk! Vertrouw de organisatie van je groepsreis (minimaal 10 personen) toe aan de Connections Groepsdienst. Dat kan telefonisch op +32 (0)2 550 01 65 of door een mailtje naar groups@connections.be. Wij bezorgen jou zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte.

Gezondheid

Geen verplichte inentingen. De meest volledige en up-to-date informatie vind je op http://www.itg.be

Tijdzone

+6u (winter) en +5u (zomer)

Valuta

Munteenheid

Thaise Baht; 100 THB = 2,86 EUR and 1 EUR = 35 THB (01/05/2020)

Betalingswijze

Op de meeste plaatsen kan je euro’s wisselen en worden kredietkaarten aanvaard. Je vindt ook overal bankautomaten.

Klimaat

Thailand heeft een tropisch klimaat dat beïnvloed wordt door moessonwinde. Je kan het land gedurende het hele jaar bereizen. Op het vasteland strekt het regenseizoen zich uit van mei tot oktober. Dan is het warmer en krijg je, meestal op het einde van de dag, hevige maar korte regenbuien. Op het eiland Koh Samui loopt het regenseizoen van november tot januari. In de winter kan het in het noorden ’s nachts fris zijn.

Gemiddelde temperaturen (in °C):

Bestemming J F M A M J J A S O N D
Chiang Mai 28 31 34 36 33 32 31 31 31 31 29 27
Bangkok 31 32 33 34 33 32 32 32 31 31 31 30
Phuket 31 32 32 32 31 30 30 30 29 30 30 30
Koh Samui 30 31 33 33 32 32 31 31 31 30 28 28
Siem Reap 31 32 33 34 33 32 31 31 30 30 30 30
L.Prabang 27 31 33 34 33 32 31 31 30 30 30 30

 

Wat is inbegrepen?

  • 1 nacht in Lisu Lodge
  • Alle vermelde transfers
  • Alle vermelde activiteiten o.l.v. Engelssprekende gids 
  • Alle maaltijden voorzien in het programma (B = ontbijt, L = lunch, D = avondmaal)

Niet inbegrepen

Fooien, dranken, en persoonlijke uitgaven

Moet je weten

Wil je de Lisu Lodge ontdekken en een trekking ondernemen? Dan kies je voor de 3-daagse 'Lisu Lodge Trekking' op basis van twee samenreizenden. Check onze Thailand brochure voor prijzen in solo, trio of zelfs 2+2.

LISU LODGE
De Lisu Lodge is genoemd naar de Lisu bergstam die verbonden is aan de lodge. Dit community based project heeft als doelstelling het behoud van het natuurlijk erfgoed van de bergstammen in Chiang Mai. De Lisu leven op authentieke wijze en worden nauw betrokken bij de activiteiten en ontwikkeling van het project. De ontmoetingen en ervaringen die je zal beleven zijn puur en respectvol.
De lodge zelf is opgericht in traditionele Lisu stijl te midden van een vallei omringd door rijstvelden, heuvels en jungle.Je kamer is voorzien van een dubbel bed, een ventilator en privébadkamer. Het kamp is zelfvoorzienend door zijn rijstvelden, moestuinen en fruitbomen. Deze ecolodge is je uitvalsbasis voor een boeiende mix van avontuur, ontdekking en ontspanning.

Experience Prijs per persoon


TRCNX006


37 Travel Shops
37 shops dicht bij jou in de buurt
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!
Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
Vraag een offerte
Jouw reis op maat.
Maak een afspraak online
Wanneer het jou uitkomt!