+32 (0)70 23 33 13
  • Bangkok
  • Kanchanaburi
  • Bangkok

Ten westen van Bangkok ligt een mooi natuurgebied dat zijn faam dankt aan de film The Bridge on the River Kwai. Op weg naar de River Kwai bezoek je de trein -en drijvende markt. Uiteraard ontdek je meer over het oorlogsverleden met een bezoek aan de bekende brug, een rit op de originele treinsporen en een bezoek aan een oorlogsmuseum. Maar er is zoveel meer hier te ontdekken, zo staat ook het indrukwekkende Erawan Falls Nationaal park en de minder bezochte parel: het Prasat Muang Singh historisch park ook op het programma.


 
Individueel

Dag 1 - Bangkok > Kanchanaburii (L )

Je vertrekt s’ morgensvroeg naar de provincie Samut Songkran voor een bezoek aan de treinmarkt. Deze markt bevindt zich op een spoorlijn die nog steeds in gebruik is. Je kijkt vast vol ongeloof wanneer een trein dwars door de markt rijdt. Daarna bezoek je de drijvende markt van Damnoen Saduak. Een zeer toeristische plek, maar dat neemt niet weg dat het een unieke ervaring is. Daarna rijd je verder naar Kanchanaburi voor een lekkere lunch. In Kanchanaburi bezoek je de bekende brug over de rivier Kwai, het kerkhof en het War Museum. Na een goedgevulde dag check je in in Mida Resort Kanchanaburi****.

Superior Hotel:  Mida Resort
Categorie:

Dag 2 - Kanchanaburi (B-L)

Vandaag breng je een bezoek aan de Erawan watervallen die bestaan uit zeven ‘trappen’. De verschillende trappen zijn te bereiken via een avontuurlijk pad door de jungle. Onderaan iedere waterval is een kristalheldere poel waar je met het blote oog vissen ziet zwemmen en waarin je een verfrissende duik kunt nemen! Wanneer je de hoogste ‘trap’ op niveau 7 hebt bereikt, krijg je een picknicklunch aangeboden. Na de lunch geniet je van vrije tijd om te relaxen en te zwemmen. Daarna daal je rustig terug af en ga je terug naar je hotel.

Superior Hotel:  Mida Resort
Categorie:

Dag 3 - Kanchanaburi (B-L)

Na het ontbijt vertrek je richting Prasat Muang Historical Park, een bijzonder historisch park met een paar mooie tempelstructuren in Khmer stijl. Na dit bezoek ga je naar een lokaal treinstation waar je op de trein stapt voor een rit met de ‘trein van de dood’ door het tropische woud. Na de lunch, terugkeer naar Bangkok.

Reisdocumenten

  • Reizigers met de Belgische nationaliteit ( baby’s en kinderen inclusief) hebben een digitaal leesbaar paspoort nodig, met min. 2 lege pagina's, dat minstens 6 maanden geldig is bij je terugreis. Bij aankomst in Thailand krijg je een gratis visum voor max.30 dagen.

  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit en/of met een buitenlands paspoort worden verzocht dit spontaan te melden aan de Connections reisconsulent(e) en dienen contact op te nemen met hun respectievelijke ambassade of consulaat voor het verkrijgen van actuele informatie inzake de vereiste reisdocumenten.

Verzekeringen

Vertrek voldoende en volledig verzekerd op reis. Onze Protections verzekeringen bestaan in verschillende tijdelijke en jaarlijkse contracten en bieden je de beste bescherming aan de voordeligste voorwaarden.

Reizen op maat

Onze reizen kunnen worden aangepast naar eigen smaak en tempo. 
Wil je een specifiek hotel of een riad reserveren, je verblijf combineren met een mini-rondreis, dan werken wij graag een voorstel uit. Maak ons je wensen kenbaar en wij zorgen voor een persoonlijke offerte met een dag-per-dag programma. Neem contact op met onze destination experts.

Wil je in groep verblijven met je familie, vrienden of collega’s? Dat is mogelijk! Vertrouw de organisatie van je groepsreis (minimaal 10 personen) toe aan de Connections Groepsdienst. Dat kan telefonisch op +32 (0)2 550 01 65 of door een mailtje naar groups@connections.be. Wij bezorgen jou zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte.

Gezondheid

Geen verplichte inentingen. De meest volledige en up-to-date informatie vind je op http://www.itg.be

Tijdzone

+6u (winter) en +5u (zomer)

Valuta

Munteenheid

Thaise Baht; 100 THB = 2,86 EUR and 1 EUR = 35 THB (01/05/2020)

Betalingswijze

Op de meeste plaatsen kan je euro’s wisselen en worden kredietkaarten aanvaard. Je vindt ook overal bankautomaten.

Klimaat

Thailand heeft een tropisch klimaat dat beïnvloed wordt door moessonwinde. Je kan het land gedurende het hele jaar bereizen. Op het vasteland strekt het regenseizoen zich uit van mei tot oktober. Dan is het warmer en krijg je, meestal op het einde van de dag, hevige maar korte regenbuien. Op het eiland Koh Samui loopt het regenseizoen van november tot januari. In de winter kan het in het noorden ’s nachts fris zijn.

Gemiddelde temperaturen (in °C):

Bestemming J F M A M J J A S O N D
Chiang Mai 28 31 34 36 33 32 31 31 31 31 29 27
Bangkok 31 32 33 34 33 32 32 32 31 31 31 30
Phuket 31 32 32 32 31 30 30 30 29 30 30 30
Koh Samui 30 31 33 33 32 32 31 31 31 30 28 28
Siem Reap 31 32 33 34 33 32 31 31 30 30 30 30
L.Prabang 27 31 33 34 33 32 31 31 30 30 30 30

 

Wat is inbegrepen?

  • 2 nachten accommodatie, ontbijt inbegrepen
  • Alle vermelde transfers
  • Vermelde uitstappen in groep olv Engelssprekende gids
  • Alle maaltijden zoals vermeld in het programma (B = ontbijt, L = lunch)

Niet inbegrepen

Drank bij de maaltijden, fooien, persoonlijke uitgaven. Kom alles te weten over je accommodatie in onze online Thailand brochure.

Moet je weten

Toeslag verplicht gala diner on 31/12.

Superior Prijs per persoon


TRBKK015


37 Travel Shops
37 shops dicht bij jou in de buurt
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!
Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
Vraag een offerte
Jouw reis op maat.
Maak een afspraak online
Wanneer het jou uitkomt!