+32 (0)70 23 33 13
 • Koh Samui
 • Koh Phangan
 • Koh Tao
 • Koh Samui

Bounty eilanden gecombineerd met luxe-, boetiek- en ecoresorts, dat is ons recept voor de ideale tropische cocktail. Op deze 7-daagse eilandrondreis verken je de drie bekendste en mooiste eilanden van de golf van Thailand met verblijf in luxueuze parels. Je programma is vrij in te vullen en kan je helemaal naar je hand zetten.

Individueel

Dag 1 - Koh Samui

Onthaal aan de luchthaven van Koh Samui en transfer naar je hotel. Je verblijft in in het prachtige boetiekresort Zazen, wat vrij vertaald uit het Japans ‘Zen’ betekent.

Hotel:  Zazen Boutique hotel (Garden Deluxe) (Continental Breakfast)
Categorie:

Dag 2 - Koh Samui

Laat je eens verwennen in de gerenommeerde spa van het resort, trek op verkenning rond het eiland of boek een dagexcursie naar het Angthong Marine Park.
Voor wie zin heeft in lokale keuken is er het gezellige Fisherman’s Village met heerlijke restaurantjes op een paar passen van het hotel. Zazen zelf biedt een topkeuken. Het herbergt immers een van de beste restaurants van het eiland.

Hotel:  Zazen Boutique hotel (Garden Deluxe) (Continental Breakfast)
Categorie:

Dag 3 - Koh Samui

Laatste vrije dag op Koh Samui. Voor wie zin heeft in lokale keuken is er het gezellige Fisherman’s Village met heerlijke restaurantjes op een paar passen van het hotel. Zazen zelf biedt een topkeuken. Het herbergt immers een van de beste restaurants van het eiland.

Hotel:  Zazen Boutique hotel (Garden Deluxe) (Continental Breakfast)
Categorie:

Dag 4 - Koh Samui - Koh Phangan

Je zegt voorlopig vaarwel tegen Koh Samui en je wordt opgepikt voor je catamarantocht naar Koh Phangan. Hier verblijf je in het wonderlijke Santhiya Resort & Spa.

Hotel:  Santhiya Resort & Spa (Deluxe) (Continental Breakfast)
Categorie:

Dag 5 - Koh Phangan

Vandaag heb je de tijd om Koh Phangan te gaan verkennen. Trek eropuit en loop van baai naar baai op zoek naar je eigen verlaten strand. Of, blijf gewoon relaxen en genieten in je prachtig hotel.

Hotel:  Santhiya Resort & Spa (Deluxe) (Continental Breakfast)
Categorie:

Dag 6 - Koh Phangan - Koh Tao

Na de middag word je opgehaald voor een speedboot naar het bijzondere Koh Tao. Daar verblijf je in het eco-resort Haadtien Beach Resort. Hun motto ‘barefoot luxury’ mag je letterlijk nemen!

Hotel:  Haadtien Beach Resort (Hideaway Villa) (Continental Breakfast)
Categorie:

Dag 7 - Koh Tao

Koh Tao is de ideale plaats om te gaan snorkelen of duiken.  Volg een cursus initiatieduiken in de duikschool van het resort of ga op dagexcursie en snorkel dat het een lieve lust is. Niets houd je natuurlijk tegen om gewoon in een hangmat te genieten van je droomresort.

Hotel:  Haadtien Beach Resort (Hideaway Villa) (Continental Breakfast)
Categorie:

Dag 8 - Koh Tao - Koh Samui

In de late namiddag verlaat je Koh Tao om vervolgens terug te keren naar Koh Samui. Bij aankomst transfer naar de luchthaven of je volgende hotel.

Reisdocumenten

 • Reizigers met de Belgische nationaliteit ( baby’s en kinderen inclusief) hebben een digitaal leesbaar paspoort nodig, met min. 2 lege pagina's, dat minstens 6 maanden geldig is bij je terugreis. Bij aankomst in Thailand krijg je een gratis visum voor max.30 dagen.

 • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit en/of met een buitenlands paspoort worden verzocht dit spontaan te melden aan de Connections reisconsulent(e) en dienen contact op te nemen met hun respectievelijke ambassade of consulaat voor het verkrijgen van actuele informatie inzake de vereiste reisdocumenten.

Verzekeringen

Vertrek voldoende en volledig verzekerd op reis. Onze Protections verzekeringen bestaan in verschillende tijdelijke en jaarlijkse contracten en bieden je de beste bescherming aan de voordeligste voorwaarden.

Reizen op maat

Onze reizen kunnen worden aangepast naar eigen smaak en tempo. 
Wil je een specifiek hotel of een riad reserveren, je verblijf combineren met een mini-rondreis, dan werken wij graag een voorstel uit. Maak ons je wensen kenbaar en wij zorgen voor een persoonlijke offerte met een dag-per-dag programma. Neem contact op met onze destination experts.

Wil je in groep verblijven met je familie, vrienden of collega’s? Dat is mogelijk! Vertrouw de organisatie van je groepsreis (minimaal 10 personen) toe aan de Connections Groepsdienst. Dat kan telefonisch op +32 (0)2 550 01 65 of door een mailtje naar groups@connections.be. Wij bezorgen jou zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte.

Gezondheid

Geen verplichte inentingen. De meest volledige en up-to-date informatie vind je op http://www.itg.be

Tijdzone

+6u (winter) en +5u (zomer)

Valuta

Munteenheid

Thaise Baht; 100 THB = 2,86 EUR and 1 EUR = 35 THB (01/05/2020)

Betalingswijze

Op de meeste plaatsen kan je euro’s wisselen en worden kredietkaarten aanvaard. Je vindt ook overal bankautomaten.

Klimaat

Thailand heeft een tropisch klimaat dat beïnvloed wordt door moessonwinde. Je kan het land gedurende het hele jaar bereizen. Op het vasteland strekt het regenseizoen zich uit van mei tot oktober. Dan is het warmer en krijg je, meestal op het einde van de dag, hevige maar korte regenbuien. Op het eiland Koh Samui loopt het regenseizoen van november tot januari. In de winter kan het in het noorden ’s nachts fris zijn.

Gemiddelde temperaturen (in °C):

Bestemming J F M A M J J A S O N D
Chiang Mai 28 31 34 36 33 32 31 31 31 31 29 27
Bangkok 31 32 33 34 33 32 32 32 31 31 31 30
Phuket 31 32 32 32 31 30 30 30 29 30 30 30
Koh Samui 30 31 33 33 32 32 31 31 31 30 28 28
Siem Reap 31 32 33 34 33 32 31 31 30 30 30 30
L.Prabang 27 31 33 34 33 32 31 31 30 30 30 30

 

Wat is inbegrepen?

 • 7 hotelnachten met ontbijt in luxe-resorts
 • Transfer luchthaven Koh Samui - Zazen Boutique Resort 
 • Transfer Zazen Boutique Resort - Santhiya Resort & Spa
 • Transfer Santhiya Resort & Spa - Haadtien Beach Resort
 • Transfer Haadtien Beach Resort - Koh Samui luchthaven/hotel

Niet inbegrepen

Je internationale vlucht naar Indonesië en mogelijks verplichte gala diners op kerst- en nieuwjaarsavond. Prijsbevestiging van deze feestdiners bij reservatie.

Moet je weten

Kom alles te weten over (strand)hotels en extra extensies in onze online Thailand brochure.

Luxe Prijs per persoon


MANUAL03


37 Travel Shops
37 shops dicht bij jou in de buurt
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!
Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
Vraag een offerte
Jouw reis op maat.
Maak een afspraak online
Wanneer het jou uitkomt!