Best of Cambodia XL

vanaf 2899

Rondreis - 21 dagen

Zonder enige twijfel onze meest uitvoerige reisroute in Cambodja. Het is een compilatie van de Best of Cambodia tour en 6 nachten Cambodja off the beaten track. Een ongeziene kans om kennis te maken met de olifanten in het reservaat van Mondulkiri en de speelsheid van de Irrawaddy rivierdolfijnen nabij Kratie.

Troeven:
  • Het meest complete Cambodja programma

  • Ontmoet de 9 zachtaardige 'reuzen' van Elephant Valley

  • Overnacht op een eiland in de Mekong rivier

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 2

Siem Reap

Onthaal aan de luchthaven en transfer naar je hotel. Morgen, na je ontbijt, staat de archeologische site van Angkor op je programma. Visueel, architectonisch en artistiek is dit een van de belangrijkste archeologische vindplaatsen van Zuidoost-Azië, zo niet in de wereld. 400 km² opmerkelijke overblijfselen van verschillende hoofdsteden van het Khmer-rijk, 9e tot 15e eeuw. Je zou hier weken kunnen besteden aan het verkennen, jij hebt 2 dagen.

Je trip begint bij de poort van Angkor Thom. Je bezoekt er de oude koninklijke stad omringd door 8 m hoge wallen perfect uitgelijnd als een vierkant. Dan volgt de adembenemend mooie Bayon-tempel met meer dan 200 gezichten en de sprookjestempel van Ta Prohm, letterlijk omhelsd door de gigantische wortels van de zijde-katoenbomen. Een beeld wereldberoemd gemaakt door de Hollywoodscene in Tomb Raiders. Om de dag op passende wijze af te sluiten bezoek je de beroemde 12e-eeuwse tempel van Angkor Wat. Dit complex wordt aanzien als een van de heroïsche constructies van de mensheid en prijkt op de Cambodjaanse vlag. Een onvergetelijke zonsondergang is de kroon op je dag.

Inbegrepen: ontbijt

Dag 3

Siem Reap

Dag 4 & 5

Siem Reap - Battambang

Dag 6 & 7

Battambang - Phnom Penh

Dag 8 & 9

Phnom Penh - Kampot

Dag 10 & 11

Kampot - Cardamon Tented Camp

Dag 12 & 14

Cardamon Tented Camp - Sihanoukville - Koh Rong Samloem

Dag 15

Koh Rong Samloem - Phnom Penh

Dag 16

Phnom Penh - Kratie - Koh Trong

Dag 17

Koh Trong - Kratie - Koh Trong

Dag 18 & 19

Kratie - Mondulkiri

Dag 20 & 21

Mondulkiri - Phnom Penh

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy