Ijsland, Ring Road Highlights

Ring Road Highlights

vanaf 1299

Rondreis - 8 dagen

"Ring Road Highlights" is een van onze meest populaire selfdrives in Ijsland. In nauwelijks 8 dagen trek je langs alle belangrijke bezienswaardigheden van IJsland's ringweg. Zo ontdek je legendarische en magische landschappen die IJsland zo typeren en geniet je van de prachtige geologische wonderen en de unieke charme van dit bijzondere land.

Kies je voor een 4x4 voertuig dat staat ook de poort tot het onbewoonde binnenland van IJsland wagenwijd open en doorkruis je het hart van Ijsland via de onverharde Kjolur-hooglandpad (open half juni > augustus; afhankelijk van de weersomstandigheden).

Troeven:
  • Inclusief vlucht h/t & huurwagen

  • Bezoek de hoogtepunten van de IJslandse ringweg.

  • Een ontspannen vakantie met een mix van bezienswaardigheden en activiteiten.

  • Een week vol natuurwonderen!

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Hveragerdi

Eens geland in Reykjavik pik je de huurwagen op aan de luchthaven en rijd je naar je hotel. Afhankelijk van het uur dat je in IJsland aankomt, kan je nog halt houden bij de beroemde Blue Lagoon en heerlijk ontspannen in het geothermische water. Belangrijk: toegang tot de Blue Lagoon moet vooraf gereserveerd worden, maar geen nood daar kunnen wij je bij helpen! Via de zuidkust van het schiereiland Reykjanes bereik je het charmante dorpje Hveragerdi waar je overnacht. Dit dorp is een van de weinige locaties ter wereld die pal bovenop een geothermisch gebied ligt. Er zijn hier tal van buiten- en wellnessactiviteiten en ook verschillende restaurants inclusief een restaurant waar diverse maaltijden worden gegaard in een geothermische buitenoven!

Dag 2

Hveragerdi - Vik

Dag 3

Vik - Hornafjordur

Dag 4

Hornafjordur - Egilsstadir

Dag 5

Egilsstadir - Husavik

Dag 6

Husavik - Akureyri

Dag 7

Akureyri - Reykjavik

Dag 8

Reykjavik

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy