Colors of Japan

Colors of Japan

vanaf 3399

Rondreis in groep - 13 dagen - inclusief vluchten, hotels, transfers en Nederlandstalige begeleiding

Voor de gewone sterveling is Japan vaak synoniem aan drukke metropolen, manga-cultuur, bloeiende kersenbomen en sushi... maar in werkelijkheid biedt Japan zoveel meer dan dat!

Ga mee met Connections op ontdekkingstocht naar een fascinerend Japan, een land van duizend kleuren, contrastrijke seizoenen en landschappen, voortdurend in balans tussen traditie en moderniteit.

Van boeddhistische tempels tot shinto-heiligdommen en traditionele festivals, zal je een unieke en betoverende cultuur ontdekken. Japan is een bestemming die de zintuigen prikkelt, de geest verrijkt en een onvergetelijke reiservaring biedt. Van Tokyo met zijn 25 miljoen inwoners en bruisende wijken tot Osaka, de culinaire hoofdstad van Japan, en Kyoto en Gion, een wijk vol charmante steegjes waar geisha's wonen, zal je betoverd worden door de adembenemende schoonheid van deze magische bestemming. Deze reis zal in jou de enige wens doen ontwaken, namelijk om zo snel mogelijk terug te keren.

Om je reis nog rijker aan ervaringen te maken, wordt je vergezeld door Nicolas en Fabian, onze Belgische gidsen die al vele jaren in Japan wonen. Gedurende de reis zullen ze je de gebruiken en de lokale manier van leven bijbrengen. Laat je verleiden door het Japanse avontuur en vergezel ons tijdens deze ontdekkingstocht naar het land van de rijzende zon.

Reisdata

Heenreis: 18 september 2024 - Terugreis: 29 september 2024 via Osaka - UITVERKOCHT
Heenreis: 19 november 2024 - Terugreis: 30 november 2024 via Tokyo - UITVERKOCHT
Heenreis: 03 december 2024 - Terugreis: 14 december 2024 via Osaka - NIEUWE DATUM

Kimono.jpg

Highlights van deze rondreis

Belgische gidsen

Ontdek Japan van Tokyo tot Osaka met onze twee Belgische gidsen, Nicolas en Fabian, experts die in het hart van Japan wonen.
Dompel je onder in de rijkdom van dit fascinerende land en leer meer over zijn gewoonten en culturele subtiliteiten.

Kyoto, de voormalige hoofdstad van Japan

Ontdek deze Japanse culturele parel op jouw eigen tempo. Het verkennen van Kyoto zal je sprakeloos achterlaten. De wijk Gion, met zijn pagode en schilderachtige steegjes, is de perfecte plek om echte geisha's tegen te komen. Zul je, net als wij, verliefd worden op Kyoto?

Gastronomisch Osaka

Sluit je reis af in Osaka, het epicentrum
van de Japanse gastronomie
en entertainment.
Geniet van culinaire hoogstandjes, verken
de fascinerende geschiedenis en
tril op het ritme van moderniteit.

Dag aan dag programma

The B Tokyo Asakusa 3*
THE B TOKYO ASAKUSA 3*
THE B TOKYO ASAKUSA 3*
Hotels Kyoto Shichijo 3*
HOTELS KYOTO SHICHIJO 3*
HOTELS KYOTO SHICHIJO 3*
Hotel Vista Hiroshima 3*
Hotel Vista Hiroshima 3*
B Namba Kuromon 3*
B Namba Kuromon 3*

Anderen bekeken ook

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.