Van Oase tot Metropool: op stap in Abu Dhabi, Al Ain & Dubai

Van Oase tot Metropool
Op stap in Abu Dhabi, Al Ain & Dubaï

vanaf 1399

Rondreis - 6 dagen

Welkom in het land van de sjeiks, van de superlatieven en van de grootheidswaanzin.

De wedloop naar de meest extravagante realisaties levert de bezoekers aan Abu Dhabi en Dubai de ene verwondering na de andere op. De hoogste wolkenkrabber Burj Khalifa is met zijn 828 meter het symbool van de architecturale ambities die zich vertalen in een van de meest spectaculaire skylines ter wereld.

In de Emiraten kijk je voortdurend je ogen uit, zoveel is zeker. Het progressieve land, dat bestaat uit 7 emiraten, combineert het beste van de Oosterse cultuur met een Westers comfort. Bezoek met ons de rijzende sterren aan het firmament van de toeristische bestemmingen op wereldniveau en raak op jouw beurt in de ban van deze zon-zekere droombestemming.

Troeven
  • Begeleide rondreis in groep

  • Professionele Belgische gids ter plaatse

  • Exclusief: authenticiteit troef in de oase van Al Ain

  • Luxueuze 4- en 5-sterrenhotels

  • Uiterst volledig programma met talrijke highlights

Dag aan dag programma

Dusit Thani Abu Dhabi 5*
Dusit Thani Abu Dhabi 5*
Grand Mercure Jebel Hafeet 4*
Metropolitan Sheikh Zayed Road 4*

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 0428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy