+32 (0)70 23 33 13

Florida

Ben je op zoek naar een onweerstaanbare bestemming waar er heel het jaar door iets te beleven valt? Verlang je naar een sunshot in de winter of het voorjaar? Ben je toe aan een welverdiende vakantie met z’n tweetjes of met de kids? Dan is de kans groot dat je niet weerstaat aan de roep van de Sunshine State. Hotel of villa, huurwagen of hippe campervan? Jij kiest.

Met zijn aangenaam klimaat is Florida al jaar en dag de geliefkoosde trekpleister. Je vindt er oost en west prachtige stranden, heerlijke steden en een aardige brok natuur. Ook het nachtleven hier is top!

Bij de absolute must-sees horen de idyllische stranden, hippe Ocean Drive in Miami, het bruisende Key West, de mysterieuze Everglades, het intrigerende Kennedy Space Center en de talrijke pretparken van Orlando. Maar ook zwemmen met manatees in putje winter kan. Met de kids, met de rugzak of strandtas, Florida is de formule voor galactisch groot plezier. Voeg daar de koesterende kracht van de Florida zon aan toe en je weet het. De temperatuur zit juist voor een fantastische reis.

PS. Maak je keuze uit ons uitgebreid aanbod uitgekiende programma’s, boek je huurwagen en maak je ervaring compleet dankzij onze excursies of toegangstickets voor attractieparken. En voor wie graag een extra duwtje in de rug krijgt, steken onze destination experts meteen de handen uit de mouwen.

Hoogtepunten

32 travel shops
32 shops dicht bij jou in de buurt
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!
Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
Vraag een offerte
Jouw reis op maat.
Maak een afspraak online
Wanneer het jou uitkomt!