+32 (0)70 23 33 13
Wereldwijd in groep

Wil je dolgraag op reis naar de USA, Mexico, Thailand of Zuid-Afrika? Zie jij er tegenop op dat op je eigen houtje te doen? Ben je het type dat zich makkelijk thuisvoelt in een groep reisgenoten om samen de leukste, boeiendste, spannendste en meest onvergetelijke plekken te ontdekken? Als er als antwoord op de drie voorgaande vragen telkens een volmondige 'JA' klikt, dan zijn deze begeleide rondreizen waarbij je je individueel aansluit jou op het lijf geschreven.

Het vertrek is gegarandeerd vanaf 20 deelnemers, de route staat vast, de gids is enthousiast en de sfeer, wel ja ...daar help jij aan bouwen. Reken alvast op een persoonlijke service, elegante en stijlvolle accommodatie en een uitgekiend en boeiend dag-aan-dag programma.

Het aantal kilometers per dag wordt nauw in het oog gehouden, spannende rondleidingen en excursies worden ingelast, bezielde en bevoegde gidsen nemen je op sleeptouw en een sappige keuken verwend je innerlijke mens. Volgens ons kan het nu al niet meer stuk, maar veel belangrijker nog, ga jij ervoor?

Reisdocumenten

  • Reizigers met de Belgische nationaliteit kunnen bijgewerkte informatie voor zichzelf, baby en kinderen evenals het laatste reisadvies over het land van de reisbestemming en alle tussenstops op de reisroute vinden op diplomatie.belgium.be. De bijgewerkte visumvereisten en de mogelijkheid om je e-visum online te kopen wordt aangeboden door visumcentrale.be.
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit en/of met een buitenlands paspoort worden verzocht dit spontaan te melden aan de Connections reisconsulent(e) en dienen contact op te nemen met hun respectievelijke ambassade(s) of consulaat (aten) voor het verkrijgen van actuele informatie inzake de vereiste reisdocumenten.

Gezondheid

De meest recente informatie inzake verplichte inentingen en aangeraden vaccins of medicatie voor een bepaald land van verblijf of transit is beschikbaar op itg.be

Tijdzone

Een van de vele aan te raden websites waar je de correcte lokale tijd voor jouw reisbestemming op kan nagaan is wereldklok.nl.

Voer de naam van het land of stad in het zoekveld en klik op zoeken. De tijd in België en die op bestemming wordt zichtbaar op het scherm evenals een bondige beschrijving van de stad en de tijdzone.

Valuta

Om de benaming van de lokale munt van je reisbestemming te leren kennen en de huidige wisselkoers kunnen wij het gebruik van de website Oanda aanraden.

Hoogtepunten

37 Travel Shops
37 shops dicht bij jou in de buurt
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!
Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
Vraag een offerte
Jouw reis op maat.
Maak een afspraak online
Wanneer het jou uitkomt!