Bérat Break

Bérat Break

vanaf 499

Break - 5 dagen

Laat je verleiden door Berat, een prachtige stad in het zuiden van Albanië, en dit alles zonder je ergens zorgen over te hoeven maken. Connections zorgt voor je reis, accommodatie en activiteiten.

Tijdens een kookworkshop leer je de lokale en traditionele keuken kennen en ervan genieten. Ontdek Bérat door te raften in de Osum Canyon en een 4-wheel drive te rijden op de Tomori berg. Pak uw koffers en trek met vrienden of familie naar Albanië.

Troeven:
  • Voor alle leeftijden

  • Volledig zorgeloos genieten

  • Geen koffers verhuizen, je blijft op dezelfde plaats

Osumi_Canyon.jpg

Programma

Castle_Park_Hotel.jpg

Dag 1: Tirana - Berat

Aankomst op de luchthaven van Tirana.  Ontvangst door een lokale gids en transfer naar het Castle Park Berat hotel in Berat. 2 uur rijden.

Castle Park biedt kamers met airconditioning en balkon. Het hotel ligt aan de rand van een bos en biedt uitzicht op de berg Tomori en de stad Berat. De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer, parketvloer, een tv en een koelkast.  Het restaurant van Castle Park serveert traditionele Albanese en Italiaanse gerechten. Je kan eten en drinken op het terras of binnen in hun eetzaal in middeleeuwse stijl. De pendelbus (€1 per rit) rijdt in 5 minuten naar het kasteel van Bérat.

Dag 2 - 4: Berat

Er zijn vier activiteiten gepland, waarvan de volgorde kan worden gewijzigd afhankelijk van de weersomstandigheden.

Kookworkshop met proeverij
Alle dranken en wijn zijn inbegrepen. Je leert over de verschillende Albanese ingrediënten en stelt een viergangenmenu samen. De heerlijke Kulaci (Albanees brood), een traditioneel hoofdgerecht en twee specialiteiten uit Berat (Berati Vejnez en Berati Katmari). Een smakelijke Albanese proefervaring!

Wijnproeverij
Transfer naar een wijnhuis in de buurt van Berat. Proeverij van verschillende rode en witte wijnen vergezeld van lokale lekkernijen zoals kaas, olijven en zelfgebakken brood. Een heerlijke ervaring in een prachtige omgeving!

Rafting Osumi + lunch (april tot half juni) OF River trekking Osumi (half juni tot oktober)
Transfer naar het startpunt bij de Canyon (1u rijden). Na het aantrekken van de wetsuits kan het avontuur beginnen. Deze wilde canyon is een lust voor het oog. In het voorjaar kan je de prachtige watervallen bewonderen. In de zomer kan je de canyon te voet en zwemmend verkennen. Na de adrenalinekick wordt de lunch geserveerd in een lokaal restaurant. Een echte droomdag!

4x4 Tomori berg
Deze heilige berg, gelegen aan de voet van Berat, domineert de hele regio. Je verkent dit prachtige natuurgebied per 4x4. Er zijn verschillende stops onderweg om te wandelen. Een picknick lunch is inbegrepen. Geniet van het adembenemende uitzicht!

Dag 5: Berat - Luchthaven Tirana

Transfer naar de luchthaven van Tirana en vlucht terug naar Brussel.

Street.jpg

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.