City Breaks Europa

Plan je perfecte citytrip met slechts twee klikken en beleef een onvergetelijk avontuur!

City Breaks volgens jouw agenda

Een stedentrip naar Europa's topsteden Sta je op het punt om er even tussenuit te knijpen? Perfect! Europa's topsteden wachten op je, klaar om ontdekt te worden tijdens een bruisende stedentrip. Of je nu wilt ontspannen in Barcelona, feesten in Berlijn of dwalen door de oude straten van Lissabon, de keuze is aan jou.

Je hoeft alleen maar je koffers te pakken en te genieten van een onvergetelijk weekend vol avontuur. Wij regelen de rechtstreekse vluchten en een uitstekend verblijf, jij zorgt voor onvergetelijke ervaringen en Instagram-waardige foto's. Een win-win situatie! Boek in 2 klikken jouw reis voordat het te laat is!

Lobby_2.jpg

Wat is jouw bestemming?

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.