Eilandhoppen: Paros, Naxos & Santorini

Eilandhoppen
Paros, Naxos & Santorini

vanaf 889

Rondreis - 11 dagen (Vlucht exclusief)

De eilanden van de Cycladen vormen een archipel waarvan de beroemdste eilanden zijn omgetoverd tot ware paradijzen voor vakantiegangers.

Vertrekkend vanuit de trendy hoofdstad Athene, nodigt deze individuele rondreis je uit om de talloze schatten van de eilanden Paros, Naxos en Santorini te verkennen met hun ongerepte stranden, betoverende landschappen en witte huisjes die contrasteren met de diepblauwe lucht. Eilandhoppen is een ervaring op zich en voegt een extra dimensie toe aan je avontuur.

Troeven:
  • Uitgebalanceerde reis op 3 van de mooiste eilanden

  • Stranden, cultuur en natuur

  • Prachtige zonsondergang op Santorini

Church.jpg

Dag aan dag programma

PARNON HOTEL 3* (STANDARD)
POLIS GRAND HOTEL 4* (SUPERIOR)
HIGH MILL HOTEL 3* (STANDARD)
PYRGAKI HOTEL 4* (STANDARD)
ERI HOTEL 3* (STANDARD)
BEACH AT THE PAROS BAY 4* (SUPERIOR)
NAXOS RESORT 3* (STANDARD)
PORTO BEACH 4* (SUPERIOR)
AGIOS PROKOPIOS HOTEL 3* (STANDARD)
LAGOS MARE 4* (SUPERIOR)
Kalisperis Hotel 3* (Standard)
El Greco Hotel 4* (Superior)
Paradise Resort 3* (standard)
Aegean Plaza 4* (Superior)
PARNON HOTEL 3* (STANDARD)
POLIS GRAND HOTEL 4* (SUPERIOR)

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.