Magisch Marokko & Desert Experience

Magisch Marokko
& Desert Experience

vanaf 1689

Op basis van 2 volwassenen & 2 kinderen onder de 12 jaar

Alsof je door een filmdecor rijdt

Samen met Maison Slash stelden we deze parentfriendly reis door Marokko samen. Want reizen met je kinderen geeft een extra dimensie aan het ontdekken van nieuwe culturen en landschappen!

De reis begint en eindigt in het overweldigende Marrakesh, waar je zintuigen meteen op scherp worden gesteld. Van daaruit vertrek je met je huurwagen naar de woestijn, waar je 2 nachten zal verblijven waarvan 1 in een luxueus tentenkamp! Onderweg ontdek je de pracht van Marokko, verblijf je in authentieke riads, kasbahs en gites, zie je elke dag andere indrukwekkende landschappen en beleef je samen met je kinderen onvergetelijke avonturen!

Wij lieten Cath Luyten deze reis alvast uittesten met haar zoon Bill, haar ervaringen lees je verderop.

Logo_2.jpg

Al sinds 2016 kunnen ouders bij Maison Slash terecht voor inspiratie, verhalen en tips. Gezinnen zijn vaak op zoek naar de leukste plekken om samen met hun kinderen heen te gaan. Wij bieden hen de inspiratie die zij zoeken, en we gaan nu ook verder dan dat! Samen met Connections stippelden we een Maison Slash Approved-route uit door Marokko.

Wat wil dat zeggen, Maison Slash Approved? Aha, dat betekent dat deze reis volledig op maat is van gezinnen. En 't beste van al: het zou even plezant zijn zónder kinderen! Altijd al eens met het gezin een avontuurlijke roadtrip willen maken, maar absoluut geen zin om alles zelf te regelen? Dan is dit parentfriendly pakket exact wat jij nodig hebt!

Wat maakt deze reis zo bijzonder

EEN LUXE GLAMPING EXPERIENCE  IN DE SAHARA

Voor het hoogtepunt van jouw reis lieten wij niets aan het toeval over: je logeert in een magische setting middenin de woestijn, een ervaring die onvergelijkbaar is, ronduit
indrukwekkend!

EEN COMFORTABELE SUV VOOR RIJDEN IN ALLE COMFORT

Je doet heel wat kilometers, veiligheid en comfort voor jou en je gezin zijn voor ons eerste prioriteit, daarom kiezen we samen met Sunny Cars voor een wagen van hoog niveau, inclusief een all risk verzekering.

EEN SELECTE KEUZE VAN BIJZONDERE LOGEERADRESSEN

De charmes van Marokko nemen we mee in de selectie van riads en kasbahs waar je logeert en waar we ook telkens (behalve in Marrakesh) een diner voorzien hebben zodat je van de lokale keuken kan genieten.

Een volledig verzorgde reis met Royal Air Maroc

Je reist zonder zorgen want alles is geregeld: je huurwagen, de overnachtingen, de transfers, de maaltijden én je vluchten
met een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij, geen low cost stress voor jullie!

Dag aan dag programma

Riad Al Rimal of El Borj
Paradise of Silence
Kasbah Chems
Gite El Khorbat
Madu Hotel
Madu Luxury Camp
Kasbah Itran of Dar Amazir
Riad Al Rimal of El Borj
Riad Al Rimal of El Borj
Lokale ambachten
Kasbah Itran
Madu Luxury Glamping
Riad Paradise of Silence
Desert Experience
Todra Kloof
Riad Al Rimal
Meet the locals
Lokale ambachten
Kasbah Itran
Madu Luxury Glamping
Riad Paradise of Silence
Desert Experience
Todra Kloof
Riad Al Rimal
Meet the locals
Lokale ambachten
Kasbah Itran
Madu Luxury Glamping
Riad Paradise of Silence
Desert Experience
Todra Kloof
Riad Al Rimal
Meet the locals

Cath Luyten

Een reis door de wereld van Aladdin

Ik maakte deze reis met mijn zoon Bill. Het traject is geweldig! Zelden zo’n divers landschap gezien dat zich constant vernieuwt. Eerst in de rode Atlas, dan in een uitgestrekt Utah-achtig landschap, dan in groene palmenoases, dan woestijn, dan Tanzania-achtige vlaktes met honderden groene boompjes. Je doet heel wat kilometers maar het landschap verveelt nooit en de wegen zijn doorgaans erg goed.

Deze trip is zeker een aanrader met kinderen! Ze komen letterlijk terecht in de wereld van Aladdin, waar ze ook zullen gaan en staan zullen ze overdonderd worden en hun ogen uitkijken. Als vrouw alleen met een kind zou ik wel niet jonger gaan dan de leeftijd van Bill (14).

Met twee ouders is alles mogelijk. Van pasgeborenen (wel voldoende melk en potjes voorzien, zelfs pampers, want soms uren aan een stuk niks voorhanden of open of beschikbaar) over jonge kids tot pubers. Het is een heel veelzijdige trip met bovendien stuk voor stuk schitterende overnachtingsplekken!

Cath_Bill.jpg

Wat is inbegrepen?

  • Vlucht
  • Transfer
  • Huurwagen
  • Verblijf
  • Activiteit

Niet inbegrepen

Niet-vermelde maaltijden, drank, extra verzekeringen of excursies, fooien, brandstof en persoonlijke uitgaven.

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.