New York Family Break

New York
Family Break

vanaf 1409

Op basis van 2 volwassenen & 2 kinderen onder de 12 jaar

Oog in oog met de wolkenkrabbers

Samen met Maison Slash stelden we deze parentfriendly trip naar New York samen. Want the Big Apple is big fun for kids of all ages!

New York spreekt tot de verbeelding van groot en klein, maar New York samen met je kids dat is pas een onvergetelijke ervaring. Wij gingen samen met onze Belgisch-Amerikaanse gids Patrick van Rosendaal – zelf papa van 2 jonge kinderen – op zoek naar een parentfriendly break waarvan het hele gezin in de wolken zal zijn. Stijg tot ongekende hoogtes in de nieuwste skyscraper, eet de lekkerste ijsjes in town, ontdek de geboorteplaats van de hip hop en begin de dag met een uitstekend ontbijt. New York, New York!

Patrick van Rosendaal en zijn gezin testen met plezier deze trip voor je uit, hun bevindingen en tips lees je verderop.

Logo_2.jpg

Al sinds 2016 kunnen ouders bij Maison Slash terecht voor inspiratie, verhalen en tips. Gezinnen zijn vaak op zoek naar de leukste plekken om samen met hun kinderen heen te gaan. Wij bieden hen de inspiratie die zij zoeken, en we gaan nu ook verder dan dat! Samen met Connections stippelden we een Maison Slash Approved-route uit door Marokko.

Wat wil dat zeggen, Maison Slash Approved? Aha, dat betekent dat deze reis volledig op maat is van gezinnen. En 't beste van al: het zou even plezant zijn zónder kinderen! Altijd al eens met het gezin een citytrip naar New York willen maken, maar absoluut geen zin om alles zelf te regelen? Dan is dit parentfriendly pakket exact wat jij nodig hebt!

Wat maakt deze reis zo bijzonder

De kinderen zijn de VIPS

Dit pakket zit vol met kindvriendelijke activiteiten, inclusief een bezoek aan de spectaculaire spiegelzaal van SUMMIT One Vanderbilt,
een graffiti workshop en een leuke verrassing tijdens de wandeling met Patrick

Je logeert in een parentfriendly hotel

The Mint House is ideaal voor gezinnen met kinderen: ruime, moderne studio’s en appartementen voorzien van alle comfort (inclusief keuken), centraal gelegen in Lower Manhattan. Hier leef je echt zoals de locals!

Heel veel leuke extra's zijn inbegrepen

Denk aan: een stadswandeling met onze Belgische gids, een riviercruise naar het Vrijheidsbeeld, een megacoole City Exploration Game, een boek met tips voor gezinnen…
dit is niet zomaar een citytrip, dit is een experience trip!

Rechtstreekse vluchten met Brussels Airlines

Geen vervelende tussenstops met uren tijdverlies, geen stress om een aansluitende vlucht te halen. Je vliegt rechtstreeks
met Brussels Airlines naar New York, inclusief een uitstekende service in je eigen taal.

Family.jpg

Wat is inbegrepen in deze aanbieding?

  • Vlucht
  • Bagage
  • Hotel
  • Activiteiten
  • Boek

Patrick van Rosendaal

New York: One big playground...
“Veel mensen laten hun kinderen bij opa en oma logeren als ze een citytrip maken naar New York of ze wachten tot hun kinderen achttien zijn om dan samen de stad te verkennen. Doodzonde, want als er één stad is die kinderen veel te bieden heeft, dan is het wel New York. Alle musea hebben aangepast materiaal voor kinderen en jongeren, het is heel normaal om je kind mee te nemen naar een chic restaurant en als je als volwassene al onder de indruk bent van die hoge wolkenkrabbers, wat moet dat dan als kind wel niet zijn?

Vergeet alle fantastische draaimolens niet die je in New York kan vinden, de rust van Central Park of de High Line middenin de stad, de geweldige speeltuinen en speelgoedwinkels in elke wijk of de boottochten die je er kan maken. Eigenlijk is New York één groot speelparadijs, voor volwassenen maar zeker ook voor kinderen!

Met deze parentfriendly New York break heb je het beste van 2 werelden: heel wat zaken zijn piekfijn voor je geregeld zodat je het maximale uit je trip haalt, maar er is meer dan voldoende vrije tijd om op eigen houtje met de kids deze wereldstad te gaan ontdekken”

Patrick_Bull.jpg

Jouw verblijf

Mint House

Live like a local...
Het comfort van thuis en de luxe van een hotel: die ideale combinatie vind je in de ruime studio’s van Mint House aan de voet van de iconische Brooklyn Bridge. Ze zijn stijlvol ingericht met kunstige foto’s en zelfs een hippe vinyl platenspeler, waarvoor je lp’s kan lenen aan de receptie.

Daarnaast geniet je van het comfort van je kitchenette (Studio) of de volwaardig uitgeruste keuken met eetruimte (Studio Plus en Deluxe). In City Acres, de delicatessenzaak op hetzelfde adres, sla je allerlei lekkers in om je koelkast te vullen of een hapje eten klaar te maken. Er is een koffiebar, gezonde bowls in Blue Park Kitchen, rooftop dining in SAGA of het met een Michelinster bekroond restaurant Crown Shy.

Wat valt er nog meer te beleven? Een heuse fitness voor conditie en workout, pilates, bowling, snooker, tafeltennis, golfsimulators... allemaal gratis ter beschikking op first come first serve basis. Hier leven jullie 6 dagen als echte New Yorkers middenin het levendige financial district!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.