New York Special - Family First

Family First

vanaf 1438

Een museum op kindermaat en de Bronx Zoo, onvergetelijke familieherinneringen!

New York met de kids? Doen!

The Big Apple is een waar pretpark voor elke leeftijd en jong of oud: je verveelt je er geen moment. In het American Museum of Natural History wordt er een heel stuk geschiedenis op kindermaat gebracht, terwijl ook Central Park genieten is. Huur een fiets, ontdek de stad en breng zeker ook eens een bezoekje aan de onderschatte Bronx Zoo.

Tijdens deze trip is er ruimte voor een stukje cultuur en natuur. Niet overdreven zodat het leuk blijft voor iedereen en de ganse familie geniet van een momentje samen er op uit.

Wat is inbegrepen
  • American Museum of Natural History Guided Tour for Kids and Families

  • Toegang tot de Bronx Zoo

  • Verblijf in hotel Mint House

  • Rechtstreekse vlucht Brussel - New York

Natural_History_Museum_2.jpg
MintHouse.jpg

Jouw verblijf

Je eigen stekje in NY

Mint House combineert het thuisgevoel met dat van een hotel. Hier krijg je alle ruimte op maat van families. Vergeet roomservice en andere zaken, maar geniet wel van een eigen keuken, de kans om te sporten en zelfs boodschappen die voor je gedaan worden. De nieuwste snufjes zijn in je verblijf geïntegreerd, terwijl je toch persoonlijk wordt behandeld.

Logeren doe je in een studio in een prachtig art deco gebouw in Lower Manhattan, een geweldige uitvalsbasis. Terwijl de kids genieten van perfecte wifi, trek jij naar de bowling, de fitness of golf simulator. Dit verblijf is top.

Jouw beleving

Beestachtig New York

Het ene moment sta je oog in oog met een dinosaurus om je vervolgens te vergapen aan een walvis. Het American Museum of Natural History is fun voor iedereen. Met een gids trek je door het gebouw en pik je alle highlights mee, met een uitleg op kindermaat. Na ongeveer 2,5 uur ben je heel wat kennis en weetjes rijker.

Een zoo in New York? Wees maar zeker. Maak een praatje met de gorilla’s, bewonder de vlindertuin en er is zelfs een deel waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven en een handje meehelpen. Bovendien zijn er ook heel wat kleinere attracties in de zoo, een extra publiekstrekker.

Bronx_Zoo_2.jpg

Wat is inbegrepen?

  • Vlucht
  • Bagage
  • Hotel
  • Beleving

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.