New York Special - Sex and the city

Sex and the city

vanaf 1610

Ontdek alle hotspots van deze legendarische tv-reeks en waan je even Miranda of Carrie

Was je fan van de oude aflevering en/of heb je ook de nieuwe reeks met Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte verslonden?

Gelijk heb je, Sex and the city is ongetwijfeld één van de meest iconische reeksen ooit gemaakt en brengt je op heel wat geweldige plekjes in New York. Wij nemen je mee op sleeptouw naar deze bijzondere plekken en tonen je de hotspots. Een feest aan herkenbaarheid voor de rasechte fan, maar ook pure fun voor wie niet helemaal mee is met de fashionista’s uit de reeks.

Wat is inbegrepen
  • Sex and the City Hotspots Tour

  • Verblijf in hotel 50 Bowery

  • Rechtstreekse vlucht Brussel - New York

Plaza_Hotel.jpg
Rooftop_2.jpg

Jouw verblijf

Cocktails sippen in stijl

Logeren in SATC-stijl? Dan zit je gebeiteld in het Hotel 50 Bowery. Dit trendy hotel straalt stijl uit en reken maar dat je er heerlijke SATC-gewijs cocktails kunt nippen in de verbluffende rooftop bar.

De kamers zijn ruim, de ligging perfect: niet voor niets is dit hotel een favoriet bij heel wat Connections reizigers. Hier arriveren voelt altijd een beetje als thuiskomen.

Jouw beleving

De iconische plekjes uit de reeks en de films

Je bezoekt de memorabele filmlocaties, drinkt een cocktail in net die bars waar de dames zaten en krijgt heel wat feiten en weetjes over je favoriete sterren voorgeschoteld.

Je rijdt van hotspot naar hotspot in een comfortabele bus, terwijl je meer dan 40 verschillende locaties bezoekt. Een fijne ervaring die ongeveer 3,5 uur in beslag neemt en waarbij je een flink stukje van The Big Apple ontdekt.

Library_2.jpg

Wat is inbegrepen?

  • Vlucht
  • Bagage
  • Hotel
  • Beleving

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.