New York Special - Wolf of Wall Street

Wolf of Wall Street

vanaf 1407

Een unieke ervaring recht in het financiële hart van de stad

De film met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol gemist? Geen ramp, want jij gaat op Wolf of Wall Street tour.

Deze experience neemt je mee in de wereld van het grote geld, waarbij je met een financiële professional een blik achter de schermen werpt van dit financiële centrum van de wereld. Beren en stieren op de beurs? Je leert er heel wat meer over!

Maar ook voor wat bezinning is er ruimte, want een bezoek aan het 9/11 Ground Zero Memorial krijgt je gegarandeerd muisstil. Hier leer je heel wat meer over de dramatische aanslagen en de impact op de stad. Een moment dat alles weer even in perspectief plaatst.

Wat is inbegrepen
  • Wall Street Insider Tour met een Finance professional

  • 9/11 Ground Zero Memorial

  • Verblijf in hotel Mint House

  • Rechtstreekse vlucht Brussel - New York

NY_Stock_Exchange.jpg
MintHouse_Room.jpg

Jouw verblijf

Like a local

Mint House in art deco stijl ligt pal in het Financial District en vormt dan ook de ideale uitvalsbasis voor deze fenomenale trip. Reken op een modern design, heel wat strakke lijnen en aardig wat ruimte. Hier logeer je aan de voet van de Brooklyn Bridge, perfect voor enkele iconische foto’s.

Jezelf als een rasechte beursmagnaat laten verwennen? Boek dan een tafeltje in het sterrenrestaurant Crown Shy, simpelweg in je hotel gelegen. Maar ook sporten, bowlen en zelfs golfen is mogelijk. Aan comfort geen gebrek, maar zo hoort het ook voor de Wolf of Wall Street.

Jouw beleving

De wereld van het grote geld in

Een Wall Street insider neemt je mee op sleeptouw en toont je de wereld van het grote geld. Zo bezoek je de beursvloer, de kantoren van Goldman Sachs en krijg je te horen waar een beurstrader mee bezig is. Een leerrijke trip voor iedereen die ook maar enigszins met geld bezig is.

Maar de wereld draait niet enkel om geld. De aanslagen op het World Trade Center zijn nog niet zo gek lang geleden en worden in het 9/11 Memorial Museum herdacht. Ground Zero grijpt je naar de keel, terwijl je heel wat achtergrondinfo krijgt. Jij wordt terug mee naar 2001 gevoerd en ziet met eigen ogen wat een horror het was. New York kwam er sterker uit, maar er is een onmenselijk leed toegebracht.

Wall_Street_Bull.jpg

Wat is inbegrepen?

  • Vlucht
  • Bagage
  • Hotel
  • Beleving

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.