Canada Winter Breaks

Trek deze winter warme kleren aan en ontdek Quebec onder zijn mooie witte jas. We hebben 3 verblijven geselecteerd die rijk zijn aan activiteiten en verrassingen die natuur, gastronomische ontdekkingen, tradities en warme steden combineren.

Winter Break

Montreal Winter Starter

Vanaf € 805 - inclusief vluchten, hotels

Ontdek de magie van de winter in Quebec.
De winter in Montreal maakt de stad nog charmanter, veranderen veel parken in schaatsbanen, de straten zijn wit getint en de Canadese keuken zal je zonder twijfel bekoren na een dag sightseeing.

Met onze "Starter" vlieg je rechtstreeks vanuit Brussel, verblijf je twee nachten in Montreal en heb je de kans om de stad te ontdekken alvorens de wijde natuur in te trekken of er op uit te trekken om Quebec te verkennen.

Winter Break

Canadian Winter Magic

Vanaf € 2109 - inclusief vluchten, transfers, hotels

Zin in een winterse trip in alle comfort? Pourvoirie Lac-à-L’Eau-Claire rolt de rode loper voor je uit!
Pak je koffers, stop er warme kleding en boeken om te lezen bij het haardvuur in en vertrek naar La Pourvoirie Lac-à-L'Eau-Claire.

Tijdens deze break, perfect om te ontspannen weg van de drukte van de stad, zal je genieten van de herberg op basis van volpension en de faciliteiten in een rustige omgeving, midden in de natuur. Je eindigt je verblijf in Quebec met een stop in de charmante stad Montreal in een winters jasje, de ideale combinatie voor een onvergetelijke winter.

Winter Break

Eco Active Quebec

Vanaf € 2099 - inclusief vluchten, transfers, hotels

Het ideale verblijf om uzelf te verwennen met respect voor het milieu.
Als je op zoek bent naar een ecologisch verantwoord winterverblijf om comfortabel opnieuw contact te maken met de natuur, dan is Auberge Le Baluchon de ideale plek om jezelf onder te dompelen in de schoonheid van de Canadese winter, terwijl je bijdraagt aan het behoud van onze planeet.

Beleef tijdens deze winterbreak onvergetelijke ervaringen in deze duurzame oase in Quebec, terwijl je geniet van typische activiteiten en heerlijke lokale gerechten.

Winter Break in groep

Quebec Winter Wonderland

Vanaf € 1699 - inclusief vluchten, transfers, hotels, activiteiten & begeleiding

Geniet je graag van al de winterpracht die Quebec te bieden heeft maar laat je je liever rijden?
Ga gewoon mee op een begeleide rondreis! Je wordt stressvrij van A naar B gereden, er wacht je een knap uitgebalanceerd programma, je bepaalt deels zelf je dag invulling en je bent er zeker van dat je geen van de hoogtepunten mist.

Deze rondreis combineert feilloos winterpret, gastronomie, natuur en stad! Je ontdekt Montreal én Quebec en komt tot rust, of net helemaal niet, in het winterse decor rond Lac Morency.

Op zoek naar een verblijf op maat?

Profiteer van onze geweldige tarieven met Air Canada!

Rechtstreekse vluchten van Brussel naar Montreal met vertrek elke vrijdag (5 nachten) en zaterdag (7 nachten) tussen december en maart.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 0428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy