Fly & Drive USA

Droom je ervan de Verenigde Staten te verkennen? Dan is het nu het moment om te vertrekken. De VS zijn de perfecte plek voor een epische roadtrip!

Wij stellen je onze Fly & Drives voor aan een zeer aantrekkelijk tarief!

Maak een tocht langs de kust en over de grote Amerikaanse highways. Geniet van onvergetelijke ervaringen in het Oosten of het Westen en maak kennis met de vriendelijke locals...

Het is nu de tijd om je dromen om te zetten in actie met Connections. Een roadtrip maken is zonder twijfel de beste manier om dit prachtige land te ontdekken.

Fly & Drive Miami

vanaf € 983 - 9 dagen

Geen betere manier om je Florida roadtrip te beginnen dan op Ocean Drive! De palmbomen en de lichtjes openen de weg naar de volgende etappe van je reis.

Laat de drukte van Miami Beach achter je en ga de Everglades in, waar je met een Airboat een tochtje kunt maken langs de alligators. Liever de open zee? Maak een boottocht om de kust te bewonderen en de frisse wind in je haren te voelen.

Fly & Drive San Francisco -
Los Angeles

vanaf € 1215 - 12 dagen

Zelfs als je staat te popelen om op weg te gaan, breng dan zeker wat tijd door in San Francisco!

Bekijk de Golden Gate in de mist, wandel langs de pastelkleurige huizen en rijd door de glooiende straten van de stad, te voet of met de beroemde tram. Als je eerder een natuurliefhebber bent, Muir Woods Park is de thuisbasis van een bos van enorme, prehistorische sequoia's.

Fly & Drive Las Vegas

vanaf € 1383 - 15 dagen

Als je de naam Las Vegas hoort, stel je je de Strip met zijn extravagante hotellichten al voor! Je hoort het geluid van munten die in de casino's vallen, je voelt de vibraties van de stad van alle gekte.

Maar voor liefhebbers van roadtrips, is Las Vegas ook rijden langs Route 66 en verdwalen in de uitgestrektheid van de Grand Canyon. Maak dus een uitstapje naar de iconische steden langs de beroemdste wegen.

Meer dan 100 reisexperten over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze reisexperten naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis. Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika ... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 reisexperten over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze reisexperten ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy