Lapland Specials

Wil je een verfrissende ervaring in het Arctisch gebied? Afspraak in Lapland, ten noorden van de poolcirkel, voor een unieke beleving!

Winterpret in Levi

vanaf € 891

Het LEVI resort is de ideale uitvalsbasis om een authentiek verblijf te combineren met een knap aanbod van winteractiviteiten. Levi is een charmant en levendig dorp gelegen in Fins Lapland. Wintersporters kunnen genieten van een skigebied van 43 pistes en meer dan 200 km aan langlaufpistes.

Snow Week Light Pyhä

vanaf € 995

Pyhä, gelegen in Fins Lapland, is het ideale resort voor een waaier aan wintersporten en activiteiten die typisch zijn voor Lapland. In het Nationaal Park Pyhä-Luosto kan je sneeuwschoenwandelen of langlaufskiën, terwijl snowboarders kunnen genieten van een skigebied met 14 pistes in Pyhä en een gebied met 12 pistes in Luosto.

Lapland Escape

vanaf € 1545

Een huskytocht, een sneeuwscooterdagtocht, een sneeuwschoenwandeling, een langlauftocht, en nog zoveel meer! Dit staat allemaal op je programma tijdens je intense shortbreak naar het winterwonderland: Lapland. Tijdens deze 5-daagse reis verblijf je in de gezellige Arctic River Lodge.

Aurora Escape

vanaf € 1370

Maak je klaar voor een 4-daags verblijf in het Grand Arctic Resort waar je kennis maakt met de typisch Lapse activiteiten. Een huskytocht, een sneeuwscootertocht en een bezoek aan elanden staan tijdens je wondermooie reis op het programma.

Meer dan 100 reisexperten over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze reisexperten naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis. Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika ... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 reisexperten over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze reisexperten ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy