Lapland Escape

vanaf 1545

Een huskytocht, een sneeuwscooterdagtocht, een sneeuwschoenwandeling, een langlauftocht, en nog zoveel meer! Dit staat allemaal op je programma tijdens je intense shortbreak naar het winterwonderland: Lapland. Tijdens deze 5-daagse reis verblijf je in de gezellige Arctic River Lodge.

Geniet van een zorgeloze reis in alle comfort, ontspan in de sauna of relax in de loungebar die een prachtig uitzicht geeft over het besneeuwde landschap. Je kan gedurende het hele verblijf gratis gebruikmaken van het beschikbare materiaal zoals sneeuwschoenen, langlaufski’s en warme donskledij, of je voegt een optionele activiteit toe aan je vrije dag.

In de Arctic River Lodge kies je uit twee kamertypes en waarom upgrade je je kamer niet door te overnachten in een Aurora Hideaway waar je het noorderlicht rechtstreeks spot, een echte unieke ervaring!

Troeven:
  • Dagtocht met husky's

  • Dagtocht met de sneeuwscooter

  • Verblijf in de Zweedse wildernis

  • Midden in de Aurora Zone

Reisperiode: 02/03/2023 – 03/04/2023
Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Heenreis naar Lapland

Vandaag staat je heenvlucht naar Lapland op het programma. Op de luchthaven staat er een transfer op je te wachten die je naar de Arctic River Lodge brengt. Je checkt in bij je lodge en past je warme kledij voor de komende dagen. In de avond geniet je van een heerlijk diner in de lodge.

Dag 2

Dagtocht met Huskey's

Dag 3

Dagtocht met sneeuwscooters

Dag 4

Vrije dag

Dag 5

Terugreis naar Brussel

Arctic River Lodge

De Arctic River Lodge is gelegen in een typisch Laps dorpje, Tärendö. Je hebt hier een prachtig uitzicht over één van de grootste rivieren van Lapland. Je verblijft op 100 km van de Arctic Circle en midden in de Aurora Zone. Een warme lodge waar je in alle comfort verblijft, is alles wat je nodig hebt tijdens je reis. Verder heeft de lodge een gezellig restaurant, een loungebar dat een wondermooi uitzicht biedt, en een sauna en jacuzzi (tegen betaling). Er is ook een kleedkamer beschikbaar waar je je warme donskledij kan opbergen. Je verblijft gedurende 4 nachten in een comfort lodge . Tijdens je verblijf kan je je comfortabele kamer wisselen voor een overnachting in een Aurora Hideaway, waar je de unieke kans hebt om het noorderlicht te spotten vanuit jouw accommodatie.

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy