Magic Lofoten & Vesteralen Islands

Magic Lofoten &
Vesteralen Islands

vanaf 2795

Rondreis in groep met franstalige begeleiding- 8 dagen

De eilandengroep Lofoten en de Vesterålen archipel vormen een prachtige lange keten eilanden die van vulkanische oorsprong voorkomen.

De ongelofelijke bergpieken, de weelderige plantengroei in de mooie dalen, de authentieke vissersdorpen en de uitgestrekte witte zandstranden vormen het allermooiste beeld van Noorwegen. De warme gloed van de middernachtzon zorgt hierbij voor een unieke ervaring.

Troeven:

  • Middernachtzon vanop de stranden in Eggum en Utakleiv

  • De vissersdorpjes op Lofoten

  • Walvisssafari op Vesterålen

  • Begeleide rondreis (met Franstalige begeleiding)

Reisdata: heenreis op 18 juni 2023 - terugreis op 25 juni 2023
Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Vlucht naar Evenes en rit naar Svolvaer

Rechtstreekse vlucht van Brussel naar Evenes. Op de luchthaven van Evenes word je opgewacht en naar Svolvaer gebracht (+/- 3 uur). Svolvaer is de hoofdstad van de Lofoten archipel, een eiland dat bekend staat om zijn uitzonderlijke wildernis. Svolvaer is een levendige stad en daarom een ideale plek om het gebied te verkennen. Slenter door de straten, de vele winkels, galeries, cafés en restaurants. Terwijl je in deze havenstad bent, kan je zien hoe de oude visserstradities nog steeds in ere worden gehouden.

Dag 2

Unieke vissersdorpjes en een bezoek aan het Vikingmuseum

Dag 3

Zeearend kijken en Trollfjord

Dag 4

Koningin, Å en Nusfjord, de parels van de Lofoten

Dag 5

Lofoten - Vesteralen

Dag 6

Vissersdorpen en walvissen spotten in Vesterålen

Dag 7

Vogels en zeehonden spotten in de Vestralen

Dag 8

Transfer naar de luchthaven en terugvlucht

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy