City Breaks - New York - The fall has it all

New York,
The Fall has it All

vanaf 1599

Beleef een onvergetelijke herfst in The Big Apple

Het vallen van de bladeren in Central Park en de waanzinnige kleurenpracht, Halloweenfeestjes en pompoenen bij de vleet, schaatsen bij Rockefeller Center en heel veel meer: wees maar zeker dat je tijdens de herfstperiode dubbel en dik geniet van New York.

Struin door de stad en ontdek alle hippe plekjes, nestel je op de eerste rij en zet je schrap voor een verbluffende Broadway show, geef je smaakpapillen de kost op één van de talrijke foodfestivals en/of pik een basketbal- of ijshockeywedstrijd mee. Tijdens de herfst heeft ‘The City That Nevers Sleeps’ heel wat voor je in petto en dat beleef je vanop de eerste rij.

Bij Connections zorgen we voor een onvergetelijk verblijf, kies je uit tal van fantastische experiences en beleef je New York door en door. Als koppel, met de kids, met een groep vrienden of waarom niet alleen: New York grijpt je ongetwijfeld bij je nekvel.

Central_Park_fall.jpg
Onze selectie New York Breaks
Meteen vertrekken? Doen! Kies één van onze vooraf samengestelde breaks en geniet van rechtstreekse vluchten, een fijn hotel en unieke experiences. Elke break is anders met eigen accenten, maar één ding hebben ze gemeen: je beleeft new york als een echte New Yorker! Kies jouw favoriete hotel uit onze handpicked selectie en combineer naar hartenlust met een break naar keuze.
Graffiti_Wall_2.jpg

Brooklyn Street Art

Kunstzinnig ingesteld? Dan is deze break wat voor jou en ook kids smullen er sowieso van. Duik de wijken in, ontdek heel wat street art en ga zelf met spuitbussen aan de slag. Zo maak je je eigen graffiti art en neem je het kunstwerk vervolgens mee naar huis. Zien en gezien worden, dat beloven we je. Pure fun voor jong en jong van geest.

Inbegrepen in deze aanbieding
 • Een Brooklyn Graffiti Art Workshop (1 uur)

 • Downtown to Brooklyn Tour (2 uur) met een Belgische gids van BE NY

 • Een ticket voor Edge

 • Het boek ‘The New York Bucketlist’ van Patrick van Rosendaal (1 per kamer)

 • Overnachtingen in één van onze geselecteerde hotels

 • Rechtstreekse vluchten Brussel - New York - Brussel

Empire State of Mind

Zie jij het graag groots? Dan is deze classic er voor jou. Niet alleen ontdek je Manhattan tot in de kleinste hoekjes, je trekt ook naar de top van het iconische Empire State Building. The Big Apple ligt aan je voeten, een ervaring om nooit te vergeten.

Inbegrepen in deze aanbieding
 • Een ticket voor Empire State Building

 • Midtown Manhattan Tour (2 uur) met een Belgische gids van BE NY

 • Een dagticket voor een Hop-on Hop-bus

 • Het boek ‘The New York Bucketlist’ van Patrick van Rosendaal (1 per kamer)

 • Overnachtingen in één van onze geselecteerde hotels

 • Rechtstreekse vluchten Brussel - New York - Brussel

Empire_Square.jpg
SUMMIT_NYC_Platform.jpg

Sky High

Van het fantastische zicht vanop de Top of the Rock tot de interactieve ervaring op de SUMMIT: jij hebt het hoog in je bol. Verover de wolkenkrabbers van NY by day en by night. Uniek, beklijvend en gegarandeerd een adrenalineshot.

Inbegrepen in deze aanbieding
 • Een ticket voor SUMMIT

 • Een ticket voor Top of the Rock

 • Meatpacking District, Chelsea & Hudson Yards of NoHo, SoHo, Little Italy and China Town Tour (2 uur) met een Belgische gids van BE NY

 • Het boek ‘The New York Bucketlist’ van Patrick van Rosendaal (1 per kamer)

 • Overnachtingen in één van onze geselecteerde hotels

 • Rechtstreekse vluchten Brussel - New York - Brussel

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.