+32 (0)2 550 01 00

Studio Corona

Nu bijna 35 jaar brengt Connections reizigers naar alle uithoeken van de wereld. Dat heeft de voorbije drie decennia voor een immens netwerk aan contacten gezorgd. Stuk voor stuk mensen die er voor zorgen dat Connections zijn reputatie en klantentevredenheid hoog kan houden en dat reizigers ter plaatse zorgeloos kunnen reizen. Mensen met elk hun eigen verhaal, gepassioneerd door de bestemming en enthousiast om dit te delen met andere reizigers. Een verhaal dat sinds enkele weken ook bepaald wordt door de gevolgen van het coronavirus en de impact op de reiswereld.

Gedurende een aantal weken nemen we je in Studio Corona mee op reis en maak je kennis met onze ambassadors in het buitenland. Hoe beleven zij de crisis, hoe gaan ze er mee om, wat betekent het voor hun dagelijks bestaan en hun gezin ? Hoe reageert de lokale bevoking op deze situatie en strookt wat wij zien in het journaal met de werkelijkheid ? Een verhaal van leven op hoop en een unieke kijk achter de schermen van deze mensen en hun favoriete bestemming.

Hou onze kalender in de gaten, dagelijks is een andere Connections ambassador aan het woord en krijg je de kans ook live vragen te stellen als je dat wenst !

STUDIO CORONA

Live vanuit New York

Patrick van Rosendaal
Deze Vlaming verloor twaalf jaar geleden zijn hart aan the Big Apple en richtte er zijn eigen stadsgidsenbedrijf op. Hij woont met zijn vrouw en 2 kids in een van de leukste buurten van New York.

Live vanuit Thailand

Sofie Coucke
Meer dan 20 jaar geleden streek Sofie Coucke vanuit Deerlijk neer in Thailand. Ze woont er nu nog altijd met haar Thaise man en hun kindjes en leidt er ondertussen een lokaal agentschap.

Live vanuit Los Angeles

Nathalie Bevernaegie
Als reisjournalist en TV-researcher reisde Nathalie jaren de wereld rond, op zoek naar plekken met een ziel en mensen met boeiende verhalen. Wil je weten hoe de Angelenos omgaan met de corona-crisis ?Live vanuit Dubai

Salua Daghay
Als Belgisch-Arabisch quantum fysicus en  reisenthousiast volgde Salua haar dromen en startte ze met Unveil Arabia, een lokaal agentschap in Dubai. Klaar voor een wervelende sessie ?Live vanuit Chicago

Leentje de Leeuw
Journaliste Leentje De Leeuw en haar zoontje León lieten Antwerpen definitief achter zich en verhuisden naar de Windy City. Leentje geeft je een kijk op Chicago in tijden van corona.Live vanuit Tokyo

Nicolas Wauters
Deze fotograaf en gids vond in Japan de stad van zijn dromen. Met zijn bedrijfje Tokyo Trip leidt hij per jaar honderden Connections reizigers door deze boeiende metropool. Benieuwd naar zijn verhaal ?

Live vanuit Zuid-Afrika

Elodie Bonnefon
Ze omschrijft zichzelf als “French traveller living and enjoying Johannesburg for years." Elodie is onze contactpersoon bij Akilanga en zorgt er voor dat onze reizigers een onvergetelijke tijd in Zuid-Afrika beleven.

Live vanuit Canada

Bruno Le Guide
Bruno staat aan het hoofd van Canada motoneige en heeft uitgebreide ervaring in het organiseren van avontuurlijke reizen, met focus op de regio Mont-Tremblant. Hoe beleven de Canadezen deze crisis ?

Live vanuit Thailand

Sofie Coucke
Meer dan 20 jaar geleden streek Sofie Coucke vanuit Deerlijk neer in Thailand. Ze woont er nu nog altijd met haar Thaise man en hun kindjes en leidt er ondertussen een lokaal agentschap.

Live vanuit Colombië

Diego Zapata Gonzalez
Diego is onze gids in Colombia, hij begeleidde vorig jaar ook een groep van 10 Connections travel companions op hun ontdekking van dit prachtige Zuid-Amerikaanse land. Hoe ervaren de Colombianen de corona-crisis ?

Live vanuit Sri Lanka

Mahen Kariyawasan
Mahen is sinds vele jaren de vaste contactpersoon voor Connections in het voormalige Ceylon. Als directeur van de Sri Lankan Tourist Board is hij tevens zeer goed geplaatst om ons een beeld te geven van het actuele Sri Lanka !

Live vanuit Italië

Jean Devos
Deze Oostendenaar spendeerde eerst heel wat jaren in Afrika en begon vervolgens met zijn Italiaanse vrouw Roberta vespa-tours in Piemonte te organiseren. Noord-Italie werd zwaar getroffen door de corona-crisis, Jean vertelt.

Live vanuit Guadeloupe

Florence Polard
Na een aantal jaren dienst voor Connections als reisexperte en omzwervingen langs onder meer Thailand, Mexico en Sri Lanka belandde Florence in Guadeloupe om haar droom waar te maken. Vlieg mee naar de franse Antillen !

Live vanuit Peru

Monica Isola
Afkomstig uit Lima en al vele jaren actief als incoming agent in Peru, ook voor onze Connections reizigers. Hoe beleven de Peruvianen de corona-crisis ? Als het van Monica afhangt alvast met een hoopvolle blik op de toekomst !

Live vanuit IJsland

Nicolas Olivier
Als coordinator van de digitale marketing van onze partner Iceland Air woont en werkt Nicolas in Reykjavik. Hij kan ons dus als geen ander een beeld geven van de huidige situatie in Ijsland. Zijn de vikingen even onbevreesd als steeds ?

Live vanuit Nieuw-Zeeland

Xavier Pironc
Xavier was korte tijd actief in onze travel shop van Louvain-la-Neuve maar trok enige tijd geleden naar de andere kant van de wereld. Momenteel woont en werkt hij in Nieuw-Zeeland, volg live het verhaal van de kiwis in tijden van Corona.