Annemie Rollier

Travel Designer

Al meer dan 20 jaar is Annemie aan de slag in de reissector. Mensen ontmoeten, plannen smeden en uitkijken naar het avontuur, dat zijn haar triggers.

Meer over Annemie ...

Annemie gaat geen avontuur uit de weg, dat merk je al snel als je met haar over reizen praat.

Nieuwe culturen, fijne mensen, mooie steden en streken, dat is voor mij reizen. De wereld verandert voortdurend en dat vind ik echt heerlijk.

  • Favoriete Bestemming
  • Laatst bezochte bestemmingen
"Authentieke cultuur in de kleine steden"
Annemie Rollier – Travel Designer @ CONNECTIONS Sint Niklaas

Bestemmingen aangeraden door Annemie

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.