Isabelle Pons-Obiols

Travel Designer

In onze reiswinkel van Verviers ontvangt Isabelle je niet enkel met een big smile, maar ook met een schat aan ervaring in reizen. Deze ervaren rot zit al 23 jaar in de sector.

Meer over Isabelle ...

En of Isabelle zich als een vis in het water voelt bij Connections. Mensen adviseren, ze doet niet liever.

Doe mij maar reizen waarbij ik kan genieten van prachtige landschappen. Ook een flinke portie cultuur is steeds welkom. Ik houd ervan om prachtige foto’s te maken en reizen is steeds een verrijking voor mee.

  • Favoriete Bestemming
  • Laatst bezochte bestemmingen
“Mijn favoriete vakantieland? Japan . Daar komen natuur, prachtige vergezichten en cultuur samen in één.“
Isabelle PONS-OBIOLS – Travel Designer @ CONNECTIONS Verviers

Bestemmingen aangeraden door Isabelle

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.