Laura Smet

Travel Designer

Met haar 24 jaar is Laura het jongste veulen in de reiswinkel van Sint-NIklaas. Maar ze hoopt er alvast nog jaren van haar passie haar job te maken.

Meer over Laura ...

Het reisvirus kreeg Laura al op heel jonge leeftijd te pakken.

Als kind was ik al geïnspireerd door reizen en met ouder te worden word ik alleen maar fanatieker. Ik geniet van elke reis die ik kan maken. En er zullen er nog heel wat volgen, dat garandeer ik je.

  • Favoriete Bestemming
  • Laatst bezochte bestemmingen
"Je kan de echte cultuur opsnuiven met een bezoekje bij de oude Souks"
Laura Smet – Travel Designer @ CONNECTIONS Sint Niklaas

Bestemmingen aangeraden door Laura

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.